El límit salarial de l’FC Andorra creix fins als 7,690 milions d'euros

Es tracta del desè més alt de la Liga Hypermotion, el que representa un increment de cinc llocs respecte a la temporada passada amb 1,16 milions més

Manu Nieto celebrant el primer gol contra el Cartagena
Manu Nieto celebrant el primer gol contra el Cartagena FC Andorra

La Liga ha donat a conèixer el límit salarial dels clubs de Primera i Segona Divisió, que aquesta temporada competeixen en el futbol professional (cal recordar que el Vila-real hi té el filial). L’FC Andorra ha escalat cinc posicions respecte a l’any passat i ha passat de tenir el quinzè al desè límit salarial de la Liga Hypermotion amb 7,690 milions d’euros, el que suposa un increment d’1,16 milions d’euros.

El límit salarial són els salaris fixos i variables, seguretat social, primes col·lectives, despeses d’adquisició (incloses les primes per als agents) i amortitzacions. És a dir, la quantitat màxima que cada club pot emprar en salaris dels jugadors, filial i el cos tècnic.

En el cas de l’FC Andorra en la seva segona temporada a Segona Divisió A, el límit salarial s’ha situat en 7,690 milions d’euros, el que suposa el desè dels 22 equips de la categoria, tot i que el del Vila-real B li computa al primer equip. Això suposa un increment d’1,1,6 milions respecte a l’any passat, que va ser de 6,529 milions. Cal tenir en compte que va començar l’estiu amb un límit de 3,052 milions de límit, però amb els increments de finestra (3,512 milions) i altres moviments (1,126 milions), això va fer s’arribi gairebé als 7,7 milions. Des de la Liga s'ha explicat que la diferència entre l'inici del mercat fins al tancament s'explica per l'operació del traspàs de Mika Mármol a la UD Las Palmas, així com per nous ingressos comercials i l'ampliació de capital que s'ha fet.

L’equip que té el límit salarial més alt de la Liga Hymermotion és l’Elx amb 23,9 milions d’euros, seguit del Valladolid amb 16,6 i l’Eibar amb 11,07. A la part baixa del rànquing hi trobem l’Amorebieta amb 4,097 o el Huesca amb 4,590 milions d’euros.

Límit salarial Liga EA i Liga Hypermotion
Límit salarial Liga EA i Liga Hypermotion

 

Comentaris (1)

Trending