Jugadors i tècnics del MoraBanc també esclaten sense embuts contra la lliga

Ibon Navarro afirma en nom de tots els seus companys que “ens resistim a pensar per aquesta competició el més important no és la pròpia competició i la salut dels seus protagonistes, els jugadors”

https://youtu.be/TweqzRYS_Cs

Els tècnics i jugadors del MoraBanc Andorra han esclatat aquest dimarts contra la Lliga Endesa-ACB. El primer entrenador, Ibon Navarro, ha llegit un comunicat en nom de tots els components de l’equip, que reclamen que l’organització vetlli més per la salut dels professional del basquetbol que, en el fons, són els protagonistes de la competició. Navarro ha explicat que el club sols demana que la lliga acabi dos dies més tard del previst per tal de poder donar 24 hores més de descans entre dos dels vuit partits que el conjunt ha de jugar en disset dies.

Navarro, envoltat dels jugadors i companys tècnics, ha recordat els antecedents, amb dos brots de Covid molt virulents i, especialment el primer, el novembre, que va acabar afectant catorze integrants del grup que va obligar a parar l’activitat durant dies. Es va reiniciar després amb la disputa de dotze partits en 31 dies, situació que va comportar que sis jugadors es lesionessin, i quatre dels quals ni tan sols podran acabar la temporada vestits de curt.

Francesc Solana manifestant el seu parer sobre la decisió del l'ACB.

Relacionat

El MoraBanc esclata contra l’ACB: “No ha mostrat gens de sensibilitat”

El tècnic del MoraBanc ha recordat el calendari que els toca des d’ara i fins a final de la lliga, amb múltiples desplaçaments amb pocs dies. I tot i recordant que estan disposats a jugar “al límit de les nostres forces”, també ha afirmat que l’experiència viscuda el desembre passat “ens legitima” a fer la sol·licitud de poder tenir una mica més de descans encara que això suposi retardar el final de la competició dos dies.

Ibon Navarro ha assegurat que “estem orgullosos de prendre part de la Lliga Endesa que per història i capacitat organitzativa és la millor d’Europa”, i també hi ha afegit que “ens resistim a pensar que per aquesta competició el més important no és la pròpia competició i la salut dels seus protagonistes, els jugadors”.

Comentaris (1)

Trending