El MoraBanc esclata contra l’ACB: “No ha mostrat gens de sensibilitat”

El club havia demanat més marge de temps per poder recuperar els partits ‘perduts’ per la Covid i no posar en risc la salut dels jugadors, com ja va passar després del primer brot

https://youtu.be/g9dGtXKKM5M

A cal MoraBanc Andorra treuen foc pels queixals. El club de la Baixada del Molí havia demanat a l’ACB que tingués en compte la seva situació, les moltes baixes que pateix l’equip, i el fet que algunes de les lesions que encara a dia d’avui pateixen alguns dels jugadors són producte de la sobreactivitat posterior a l’aturada pel primer brot de coronavirus. Lluny d’això, la direcció de la lliga ha tornat a atapeir el calendari. En dinou dies vuit partits. En set, els tres ajornats.

El mànager general del club, Francesc Solana, ha esclatat contra l’ACB aquesta tarda, després que s’hagi confirmat des de l’organisme que presideix Antonio Martín que li agradi o no li agradi, té una recta final de competició dura no, el següent. “Volem manifestar el nostre malestar; l’ACB no ha estat gens sensible.” Solana, encara bo, de paraula pública només s’ha queixat de manca de sensibilitat.

Haukur Palsson, que a Màlaga no podrà jugar, en una acció del partit contra l'Unicaja al Principat.

Relacionat

El MoraBanc recuperarà del 4 a l’11 de maig els tres partits del ‘segon brot Covid’

Però l’enrabiada que porten ell, Gorka Aixàs, Ibon Navarro i companyia és de campionat. El pitjor de tot, però això no es dirà obertament, és que si el club hagués estat algun dels grans, potser qui haguessin hagut de canviar el calendari haurien estat els rivals. Passés el que passés. “Nosaltres ens hem adaptat durant tota la temporada”, fins i tot ha recordat Solana, l’equip ha fet viatges que s’hauria pogut estalviar perquè era clar que no es jugaria el partit. Ni així.

“Primer és la salut dels nostres jugadors, i vista l’experiència de desembre”, com després d’un retorn en fred producte de l’aturada obligada pel primer brot de coronavirus i d’una activitat descomunal després d’aquella arrencada hi va començar a haver lesions, doncs ara s’havia demanat espaiar més els enfrontaments. Ni cas. “No estem contents; no ha mostrat gens de sensibilitat.”

Comentaris

Trending