El MoraBanc recuperarà del 4 a l’11 de maig els tres partits del ‘segon brot Covid’

Unicaja i Múrcia a les seves pistes, i Fuenlabrada entre els dos desplaçaments al pavelló de Govern seran els rivals

Haukur Palsson, que a Màlaga no podrà jugar, en una acció del partit contra l'Unicaja al Principat.
Haukur Palsson, que a Màlaga no podrà jugar, en una acció del partit contra l'Unicaja al Principat. A. MARTIN / ACBPHOTO

El MoraBanc haurà de recuperar en set dies, del 4 a l’11 de maig, els partits que si no hagués estat per la segona onada de coronavirus que va afectar l’equip hauria hagut de jugar amb vuit, però amb més espai entre el primer i el segon enfrontament. Unicaja i Múrcia a les seves respectives pistes i el Fuenlabrada al Principat seran els tres rivals.

Són els partits corresponents a les jornades 30, 31 i 32 de la Lliga Endesa. Justament un positiu abans de viatjar a Màlaga per al partit inicialment programat per al 10 d’abril ho va fer esclatar tot, el segon brot Covid per a l’equip que entrena Ibon Navarro. Així les coses, ara tocarà jugar el 4 de maig a les 20.30 hores contra l’Unicaja al Martín Carpena i dos dies després s’haurà de rebre al pavelló de Govern el Fuenlabrada.

En aquesta ocasió serà el 6 de maig a les 18.30 hores. També a aquesta hora però cinc dies més tard, en concret l’11 de maig, el MoraBanc s’haurà de desplaçar a Múrcia per batre’s amb l’UCAM de Sito Alonso. Després d’aquests partits i si no hi ha noves incidències s’haurà de veure les opcions de play-off del conjunt andorrà.

Comentaris

Trending