Josep Marticella, nou president de l’Andorra Esports Clúster

L’Assemblea General ha aprovat la incorporació, així com la renovació de la junta directiva, que deixa de tenir a David Hidalgo al capdavant

Comentaris

Josep Marticella, nou president de l'Andorra Esports Clúster.
Josep Marticella, nou president de l'Andorra Esports Clúster. vallnord pal-arinsal

La incorporació de Josep Marticella com a nou president de l’Andorra Esports Clúster es produeix davant la sortida de David Hidalgo al capdavant de la Junta Directiva. Durant la celebració de l’Assemblea General, s’ha aprovat la renovació dels membres, que inclou noms de referència al món de l’esport. Des de l’entitat asseguren que, sota la presidència d’Hidalgo s’ha aconseguit “arrancar i consolidar el projecte, i situar-nos com l’agent de referència en el sector al país”.

Més enllà de la figura de Marticella, la nova junta incorpora al ciclista Carlos Verona, al president del Bàsquet Club andorra, Gorka Aixàs, el doctor Bernat Escoda, i l’Alfonso Torreño. Al capdavant del projecte continuaran Gerard Riart com a vicepresident, Antonio Rodríguez com a tresorer, i Patrick Toussaint com a vocal.

Hidalgo i Marticella han explicat, com a clars exemples de la tasca del clúster els darrers anys, que Andorra ha estat l’únic país d’Europa en no tancar els gimnasos després del primer confinament, i la declaració de l’esport a com a Sector d’Interès Nacional. Des de l’entitat, a més, han volgut destacar la implicació de les empreses i el sector públic com a clau d’aquest èxit.

Hidalgo s’ha mostrat “content de completar un període de quatre anys, on malgrat la conjuntura, hem arrancat i consolidat el clúster, unint tot el sector en un projecte comú”. També ha dedicat unes paraules d’agraïment per “la imprescindible implicació i professionalitat de l’Alba Reguant, el Christian Palau i la Lídia Martínez”, vocals sortints.

Per la seva banda, Marticella ha afirmat que “agraeixo la confiança dipositada i, conjuntament amb la resta de l’equip agafem amb il·lusió, compromís i responsabilitat el llegat de la junta anterior,  i animo a la nova junta, a tots els socis, i a l’equip humà del clúster, a  afrontar el repte del CLUSTER 2.0”. Així mateix, Gemma Riu,  que continua al capdavant de l’equip,  s’ha mostrat “molt satisfeta per haver assolit 50 socis en només dos anys d’activitat” i s’ha marcat l’objectiu d’arribar als 70 aquest 2022.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending