Els Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025 tindran 12 disciplines esportives

L'atletisme és l'únic esport que té compromesa la seva disputa en funció d'on s'ubiqui el multifuncional

L'estadi comunal Joan Samarra.
L'estadi comunal Joan Samarra.

L'Assemblea General dels Jocs dels Petits Estats d'Europa ha donat a conèixer les competicions esportives que es disputaran el 2025 al Principat i que inclouran 12 disciplines esportives. Dos més que en l'edició del 2019 amb rugbi a set, ciclisme, gimnàstica rítmica i karate com a novetats.

Un total de 12 disciplines esportives formaran part del programa dels Jocs dels Petits Estats que se celebraran a Andorra el 2025. Així ho va decidir en l'Assemblea que es va dur a terme a Malta el passat 3 de juny. D'aquesta manera, la llista d'esports queda configurada amb atletisme, judo, natació, tennis, tennis taula, tir, bàsquet, voleibol, rugbi a set, ciclisme, gimnàstica rítmica i karate.

Aquesta decisió suposa dos més que en l’edició del 2019 celebrada a Montenegro. La principal diferència és que cauen voleibol platja i la petanca i, per contra, entren en el programa rugbi a set, ciclisme, gimnàstica rítmica i karate.

Aquesta previsió, però, queda pendent del que pugui succeir amb la ubicació del multifuncional. En aquest sentit, cal recordar que, si es construís a l’estadi comunal Joan Samarra, la pista d’atletisme es veuria compromesa i s’hauria de buscar una alternativa per poder dur a terme les proves d’aquest esport.

Etiquetes

Comentaris

Trending