Joan Vinyes disputarà la Copa d’Espanya de ral·lis de terra amb un Hyundai R5

La competició s'iniciarà els propers dies 24 i 25 a Galícia i comptarà amb dues proves puntuables per al supercampionat

L'equip s'ha presentat aquest dijous al matí a Andorra la Vella.
L'equip s'ha presentat aquest dijous al matí a Andorra la Vella. FOTOESPORT

La parella Joan Vinyes - Jordi Mercader (Hyundai Rally2 - R5) estaran entre els protagonistes de les proves de la Copa d’Espanya de ral·lis sobre terra (CERT). D’aquesta manera, una quinzena d’anys després, tornaran a competir en les proves de terra del territori espanyol, escenaris en els quals van debutar, formant tàndem, en el 2005.

“Els ral·lis de terra és una especialitat en la qual sempre m’he sentit molt còmode, malgrat tot, soc conscient que un procés d’adaptació, tant al Hyundai com a les especials sobre terra, serà necessari, Amb tot espero que sigui curt, per a poder estar entre els més ràpids al més aviat possible.” Aquest era el comentari del pilot andorrà davant la seva imminent “reestrena” en l’especialitat, a més afegia: “Pilotar un vehicle d’una marca (Hyundai) amb una llarga i reeixida trajectòria en el campionat del món és un plus de motivació. Treure el millor rendiment de les excel·lents prestacions del Rally2 de Hyundai, penso que serà el veritable repte.”

Per a fer front a la temporada del 2023, Vinyes comptarà amb un entorn de la seva confiança encara que amb incorporacions de gran valor, aquestes eren les seves paraules: ”No hi ha dubte, Jordi (Mercader) estarà en el 'backet' de la dreta del Hyundai i els tècnics de Rallycar seran els que cuidaran de la “salut” del Hyundai R5. El suport de Hyundai Andorra i pneumàtics MRF, completaran un equip amb el qual espero superar els obstacles que se’ns plantejaran en les diferents proves de la Copa d’Espanya de l’especialitat.”

Les proves que formen part del calendari de la Copa d’Espanya de ral·lis de terra (CERT), són: 24-25 març, Rally da Auga, 14-15 abril, XII Rally tierras altas de Lorca, 19-20 maig, X Rally ciudad de Pozoblanco, 2-3 juny, III Rally de tierra Reino de León, 6-7 octubre, Rally tierra de Madrid, 27-28 octubre, IX Rally de tierra ciudad de Granada. Cal destacar que les curses de Lorca (Múrcia) i Pozoblanco (Còrdova) seran vàlides, a part de la CERT, pel Super-campionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER).

Abans de la cursa de la Comunitat gallega, Vinyes i el seu equip tenen previst fer un test, per afrontar la primera cursa de la temporada havent completat alguns quilòmetres pilotant el Hyundai Rally2.

Etiquetes

Comentaris

Trending