Joan Verdú torna a esquiar després de la seva lesió

L’esportista es troba a Stelvio, a Itàlia, en una estada programada per l’equip nacional d’esquí alpí

Joan Verdú a Stelvio
Joan Verdú a Stelvio FAE

Joan Verdú ha tornat als entrenaments sobre els esquís i ho ha fet a Stelvio, a Itàlia, on el grup nacional d’esquí alpí de tècnica ha programat una estada. L’esquiador andorrà es troba recuperant-se de la seva lesió, agafant forma física i mesurant els esforços per poder arribar en les millors condicions possibles al mes de desembre.

En aquest sentit, Verdú ha declarat que “estic molt content de tornar a estar sobre els esquís. Les sensacions són molt bones, no tinc mal al genoll, no tinc cap molèstia ni cap aprensió. Evidentment, estic treballant encara amb intensitats molt baixes, esquiant en lliure, molt suau, però tot i això estic molt content pel primer ‘feeling’. L’objectiu és estar en plena forma al desembre, per tant tinc temps d’anar construint bé per arribar en bona forma en aquell moment”.

Aquest dilluns l’equip femení de tècnica, Mireia Gutiérrez i Carla Mijares tornen a Andorra després d’entrenar a Stelvio quatre dies i tornaran al mateix lloc del 6 a l’11 de setembre. Per la seva part, l’equip masculí va viatjar divendres passat al municipi italià després d’estar quatre dies a Peer (Bèlgica), a una pista ‘indoor’, i tornaran al Principat amb Joan Verdú el pròxim 4 de setembre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending