Jaume Nogués: “Bakis no ha rebutjat l’oferta de renovació de l’FC Andorra”

El director esportiu reconeix que és un tema complex i confirma que aquest dissabte el davanter tampoc jugarà, mentre que de cara a la pròxima temporada preveu entre 8 i 10 canvis

Jaume Nogués durant l'atenció als mitjans
Jaume Nogués durant l'atenció als mitjans Albert Sanjuan

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, ha comparegut aquest dimecres per fer balanç de la temporada, que acaba aquest dissabte, i ha parlat dels moviments que es preveuen durant aquest mercat d’estiu, tant d’entrades com de sortides. De la possible sortida de Sinan Bakis, ha dit que el davanter no ha rebutjat l’oferta de renovació que li han fet, mentre que ha confirmat que Marc Aguado tornarà al Saragossa. Durant l’estiu, preveu entre 8 i 10 fitxatges per al curs 2023-2024.

El davanter d’origen turc Sinan Bakis continua desfullant la margarita sobre quin serà el seu futur la pròxima temporada. Nogués ha confirmat està descartat contra el Vila-real B per les molèsties al genoll i ha explicat que avui ha baixat a Manresa “per saber si s’haurà d’intervenir”. Afegeix que “en un moment en els que ens haguéssim jugat molt més podria haver forçat la seva situació, però vam parlar amb ell obertament i les dues parts han posat les cartes sobre la taula i només podem que estar agraïts”. A més a més, ha destacat que “encara que jugués, no renovaria automàticament perquè hauria de tenir presència en dos partits jugant 45 minuts”. De fet, aquestes darreres hores diversos mitjans espanyols han publicat un interès per part del Mallorca en la seva figura. Nogués ha obert un bri d’esperança quan ha exposat que “estem parlant de la renovació des del mes de gener o febrer i no ha rebutjat la nostra proposta”. Reconeix que “és un tema llarg i complex, però soc optimista”.

El Saragossa ha reclamat la tornada de Marc Aguado, mentre s'està ultimant la renovació de Nico Ratti

Un altre dels jugadors a qui també li han sortit moltes núvies és Adrià Altimira que ha despertat interès en equips de Primera Divisió com el Mallorca o el Rayo Vallecano. Acaba contracte aquest el 30 de juny i “té sobre la taula una oferta de renovació i també soc optimista”. Pel que fa als cedits el director esportius ha explicat que s’està començant a parlar amb els clubs. El que ha confirmat és que Marc Aguado tornarà al Saragossa i n’ha destacat “el rendiment excel·lent que ens ha donat”. Germán Valera és un altre dels jugadors que l’equip vol que continuï, però el 30 de juny tornarà a ser de l’Atlético de Madrid. Altres noms que han sortit durant la roda de premsa han estat el de Petxarromán i Dani Morer. “Tenim clar qui volem que es quedi i qui no, però primer ho hem de comunicar als interessats”, ha manifestat. A la porteria, explica que “estem ultimant la renovació de Nico Ratti, mentre que Lizoain i Marc Vidal tenen contracte en vigor”.

L’estiu serà mogut a les oficines de l’FC Andorra i Nogués preveu que hi hagi “entre 8 i 10 fitxatges”. En aquest sentit, exposa que “l’afronto amb satisfacció, però haurem de tenir molta paciència”. Considera que “les coses les estem fent bé i vol dir que els jugadors volen jugar al màxim nivell”. Té clar que cal ser molt curós a nivell pressupostari i “no hem de temeraris i no sobrepassar-nos dels nostres límits”.

EL NOU CAMP NECESSITA TEMPS

Una altra de les patates calentes que té sobre la taula l’FC Andorra és el del nou estadi i renegociar el conveni amb Govern per intentar allargar l’estada a l’Estadi Nacional. Assegura que “encara necessitarem un temps per culminar el projecte a la perfecció”. Al club li queda un any de contracte per l’ús del Nacional i continuen les converses amb Govern, comú d’Andorra la Vella i la Liga.

Els terrenys de la Borda Mateu són l’opció més avançada que tenen, diu, i ha avançat que la setmana vinent representants de la Liga vindran per “fer una auditoria que marqui si s’han de fer millores i, en cas que així sigui, ens deixin més temps”.

El director esportiu ha deixat clar que passi el que passi l’equip la temporada 2024-2025 jugarà a Andorra perquè “aquest projecte no té sentit fora del país i no ens podríem permetre sortir-ne”.

Comentaris

Trending