Jacobo, plenament “integrat” a la plantilla tricolor

L’ex del Sabadell afirma que un dels punts que pot aportar a l’equip és el coneixement d’una categoria on, alerta, hi ha molt més ritme i, sobretot, “ningú perdona el més mínim error”

Jacobo, durant un entrenament de pretemporada.
Jacobo, durant un entrenament de pretemporada. FC Andorra

Porta tot just uns pocs dies a la plantilla tricolor, però ja se sent integrat. Així ho assegura Jacobo González, un dels fitxatges d’aquesta temporada de l’FC Andorra. L’ex del Sabadell considera, justament, que una de les aportacions que pot fer a l’equip és el seu coneixement de Segona, categoria en la qual va militar fa dues temporades.

“Tot ha anat molt bé. Coneixia ja gent, com ara Molina, amb qui vaig coincidir al Madrid, i això ajuda”, ha explicat en declaracions a les xarxes socials del club. Als seus 25 anys, el madrileny assegura que “m’han integrat molt bé i hi ha molt bon rotllo”.

Jacobo celebra un dels tretze gols anotats amb el Sabadell fent una tombarella.

Relacionat

L’FC Andorra reforça les bandes amb l’extrem Jacobo

Jacobo es defineix com a un jugador la principal característica del qual és que “soc lluitador i ho deixo tot al camp”. També afirma tenir “facilitat de cara a gol, un u contra u bo i ser hàbil en accions a l’espai”. Per tant, una “varietat” de virtuts a les quals se suma una darrera: el coneixement de Segona A.

A la Lliga Smartbank va militar la temporada 20-21 a les files del Tenerife. Va disputar 14 partits, llavors, que se sumen als dos jugats anys abans amb l’Alcorcón. “Tinc la sort de conèixer la categoria i d’haver estat amb veterans que t’ajuden. Crec que això ho puc aportar”, ha comentat. Justament, entén que la principal diferència entre Segona i Primera RFEF “és el ritme”. Apunta que “n’hi ha molta més velocitat de pilota”. I, alerta, “la gent no perdona el mínim error”.

Jacobo confia mantenir a Andorra el bon nivell de cara a porteria mostrat a la Nova Creu Alta. “Amb els anys he madurat i també tinc més confiança; això, crec, que es va veure reflectit la passada temporada”, remarca.

Comentaris

Trending