Irineu Esteve aconsegueix la 24a posició en la prova dels 15 quilòmetres clàssics

L’andorrà ha completat el recorregut amb un temps de 40’39’’4 i ha quedat a 2’44’’6 del guanyador de la prova, que ha estat el finès Iivo Niskanen

Irineu Esteve, durant l'inici de la cursa.
Irineu Esteve, durant l'inici de la cursa. FAE

Irineu Esteve no ha pogut millorar el 20è lloc aconseguit dissabte passat en la prova de l’skiathló. L’andorrà ha estat 24è en la prova dels 15 quilòmetres clàssics disputada als Jocs de Pequín. A la cursa, celebrada al centre nacional d’esquí de fons de Zhangjiakou, el representant del Principat ha acabat a 2’44’’6 del guanyador.

Esteve ha completat els quinze quilòmetres de recorregut amb un temps de 40’39’’4. Això li ha servit per ser 24è en una prova que comptava amb la participació de 99 esquiadors. Ha quedat a 2’44’’6 del finès Iivo Niskanen, que s’ha penjat la medalla d’or amb un temps de 37’54’’8.

El podi l’ha completat el rus Alexander Bolshunov, que s’ha endut la plata. En tercera posició,i per tant bronze, ha quedat el noruec Johannes Hoesflot Klaebo.

A l’hora de valorar la cursa completada, Esteve ha lamentat que “l’objectiu era sortir ràpid i, en canvi, hem fet tot el contrari”. Tot i això, ha destacat que “a la segona volta m’he pogut agafar a un corredor que venia de darrere, l’he pogut seguir i això m’ha fet quedar molt més endavant”. Ha afirmat, però, que “no he tingut la sensació d’anar lent, sinó que pensava que estava en temps mitjanament bons”. Per la seva banda, el director de la secció de fons de la Federació, Joan Erola, ha assegurat que “hem fet una bona cursa”, tot lamentant que “els primers quilòmetres ens han hipotecat”.

Ha estat la segona de les tres proves que disputarà Esteve a Pequín. La pròxima, i ja darrera, haurà d’esperar fins al dissabte 19. Llavors, l’esquiador andorrà participarà en la cursa de 50 quilòmetres.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending