Íria Medina, cinquena a un dels gegants FIS de Kranjska Gora

L’esquiadora andorrana ha aconseguit la seva millor posició en una prova de la modalitat, mentre que Carla Mijares ha estat quinzena

Íria Medina en una prova anterior.
Íria Medina en una prova anterior. FAE

Íria Medina continua en forma. L’esquiadora andorrana ha assolit el seu millor resultat, cinquena posició, en un dels dos gegants FIS disputats a l’estació eslovena de Kranjska Gora. En la mateixa prova Carla Mijares ha estat quinzena. En la primera de les curses cap de les dues ha acabat. Pel que fa als homes, Xavier Cornella ha estat 23é als nacionals d’eslàlom d’Irlanda, disputats a Kromplatz (Itàlia).

Medina ha completat el segon gegant del dia amb un temps de 2’02’93, a 1’’75 de la guanyadora, que ha estat la francesa June Brand. En total, ha marcat 37.59 punts FIS, el seu millor resultat en aquesta modalitat. Per la seva banda, Mijares ha acabat en quinzena posició. Cap de les dues havia aconseguit acabar la primera de les proves.

Pel que fa als homes, Cornellà ha disputat un eslàlom a Kronplatz, que era vàlid pels Nacionals d’Irlanda. Ha acabat en 23a posició. A la primera mànega havia estat dissetè però la segona no ha estat pas bona.

Etiquetes

Comentaris

Trending