L’Inter goleja a plaer i s’escapa en el lideratge aprofitant l’entrebancada de l’Atlètic

Els de Fede Bessone no han tingut pietat de l’Ordino (0-7) mentre que el seu més immediat perseguidor ha caigut davant l’UE Sant Julià (2-3)

Celebració d'un del gols de l'Inter.
Celebració d'un del gols de l'Inter. XAVI MIRÓ / FAF

L’Inter s’ha col·locat líder en solitari de la Lliga Multisegur en aprofitar l’entrebancada de l’Atlètic d’Escaldes davant una UE Sant Julià que s’apropa a la segona plaça. L’actual campió, que tancava la jornada, ha golejat a plaer l’Ordino i s’ha escapat al capdamunt de la taula. A la part baixa, l’Engordany ha donat un cop gairebé definitiu per eludir el descens directe.

La jornada 15 del campionat ha servit per trencar la igualtat que hi havia a dalt de tot. Jugava primer l’Atlètic Escaldes amb un duel, a priori, més complicat que el que tenia l’Inter. S’enfrontava a una UE Sant Julià que ha volgut demostrar que no llença la tovallola. En un duel de gran emoció, els escaldencs han aconseguit igualar en dues ocasions. Primera Fay havia equilibrat la diana inicial de Maldonado i, després, Cisteró havia establert el 2-2 (el mateix Maldonado havia fet l’1-2). Quan semblava que les taules no es mourien, ha aparegut Khttar per marcar al temps de descompte (2-3).

L’Atlètic havia caigut i l’Inter ho sabia. L’actual campió s’enfrontava a l’Ordino i no ha desaprofitat l’oportunitat de marxar en la taula. I, a més, ho ha fet de forma contundent: amb golejada. Feher no ha trigat ni un minut a marcar el primer i, a partir d’aquí, tot ha estat planer pels de Fede Bessone, sobretot des que el rival s’ha quedat amb deu. Artigas i Joel Paredes, amb els respectius doblets, Roca i Ahmed han completat el resultat més contundent de la temporada: 0-7.

En la lluita per la darrera plaça que dona accés al play-off, el derbi colomenc ha acabat en empat (1-1). Víctor Alonso ha avançat l’FC mentre que Salomon ha igualtat per l’UE.

La jornada s’havia iniciat amb el duel a la part baixa entre Engordany i Carroi, que havia de decidir si encara hi havia emoció en la lluita per esquivar el descens directe a la Lliga Unida. I els escaldencs han fet un pas gairebé definitiu per evitar aquest perill, tot i que encara hauran de lluitar per fugir de la promoció. Un gol de Minutella els ha permès sumar els tres punts.

Comentaris

Trending