L’Inter frega el KO a Europa

Dos gols al primer temps, el primer de penal, i una diana en pròpia porta de Feher al tram final deixen els escaldencs gairebé sense opcions a la Conference League en caure al camp del Cluj (3-0)

L'Inter ha estat molt inferior al Cluj.
L'Inter ha estat molt inferior al Cluj. INTER ESCALDES

L’Inter ho tindrà molt complicat per continuar viu a la Conference League. Els escaldencs han caigut derrotats al camp del Cluj per 3-0 en un duel on els romanesos han estat superiors. El gol encaixat a l’inici ha fet mal a l’equip andorrà, que a més s’ha ficat el tercer en pròpia porta. Així, tocarà recórrer a una gesta la setmana vinent en el partit de tornada si vol passar a la tercera eliminatòria de la competició.

El partit s’ha complicat massa aviat per al conjunt escaldenc. No s’havien jugat ni cinc minuts quan Feher ha comès penal i el davanter local Betancor l’ha aprofitat per batre Muñoz. El gol ha deixat tocat durant una bona estona.

I quan l’equip andorrà semblava que començava a trobar-se més còmode sobre la gespa i a igualar el duel, la gerra d’aigua freda. El Cluj ha aconseguit el segon. Betancor, des de línia de fons, ha fet la passada enrere que Debeljuh no ha desaprofitat. Abans del descans, l’Inter podria haver retallat diferències en una gran acció individual d’Aridai Cabrera, però el porter local, Bálgradean, ha refusat el seu xut i cap companya ha pogut recollir la pilota solta.

Cluj - Inter
Un instant del partit entre Cluj i Inter.

El segon temps ha estat a punt de començar tan malament com el primer per als homes de Raúl Obiols. Petrila, en gairebé la seva primera pilota tocada -havia entrat al descans-, s’ha quedat sol davant Adrià Muñoz. El seu xut, però, ha marxat lleugerament desviat per ben poc.

L’Inter no ha sortit bé en aquest segon temps i això ho aprofitava el Cluj. Adrià Muñoz, al 57’ i al 58’ ha evitat el tercer en accions de Debeljuh. L’Inter ho intentava però quedava clar que els romanesos estan un esgraó per sobre i prou ha fet amb equilibrar el joc. Quan tocava intentar arribar a l’àrea, faltava precisió.

El 2-0 era un resultat dolent però no definitiu. Però la mala sort s’ha escruixit amb l’Inter en el 85’. Feher, que ja havia comès el penal de l’1-0, ha volgut refusar una pilota enviada a la frontal de la petita però l’ha dirigit cap a la porteria pròpia. L’autogol, el 3-0, arribava al 85’ i deixava tot gairebé decidit. Només un miracle podria evitar a la tornada de dijous vinent al Comunal l’eliminació del darrer equip andorrà viu a Europa.

Camp: Constantin Radulescu.
CFR CLUJ (3): Bálgradean, Manea, Burca, Kolinger (Yuri Matias, 77’), Camora, Deac, Adjei-Boateng (Muhar, 89’), Cvek, Betancor (Vito, 68’), Debeljuh (Yeboah, 89’) i Paun (Petrila, 46’).
INTER D’ESCALDES (0): Adrià Muñoz, Gallego (Chus Rubio, 85’), Feher, De Nova, Chete, Aridai, Roca, Víctor Martínez (Sergi Moreno, 77’), Marcé, Soldevila (Ángel de la Torre, 59’) i Sascha (Betriu, 77’).
Àrbitre: Alex Troleis (Illes Feroe). T.G.: Paun, Adjei-Boateng / Soldevila.
Gols: 1-0, Betancor (5’). 2-0, Debeljuh (37’). 3-0, Feher, p.p. (84’).