L’Inter d’Escaldes, supercampió

Els gols de Genís Soldevila i Artigas han permès els de Fede Bessone superar un Sant Julià que amb la diana de Marcel ha somiat amb l’empat però no ha pogut evitar el 2-1 final

Els jugadors de l'Inter celebren el triomf.
Els jugadors de l'Inter celebren el triomf. FAF

L’Inter d’Escaldes segueix gairebé intractable en competició nacional. En el torneig que dona el tret de sortida a la temporada, la Supercopa, els de Fede Bessone, actuals campions de la Lliga Multisegur, s’han imposat davant l’UE Sant Julià (2-1). LI ha tocat, això sí, patir, perquè el final del duel els lauredians han retallar distàncies i han pressionat buscant l’empat.

Els escaldencs han demostrat que segueixen en ratxa i que tornen a aspirar a tot aquesta temporada. Davant el campió de la Copa Constitució, l’Inter no ha fallat, tot i uns primers instants de domini lauredià. En una de les seves primeres opcions, però, els de Fede Bessone no han fallat. Es jugava el minut 17’ quan Soldevila s’ha trobat una pilota a l’àrea i no ha perdonat.

Al segon temps, el Sant Julià ha continuat buscant l’empat, però de nou s’ha trobat amb un Inter molt efectiu. Artigas ha connectat una gran centrada de Betriu i ha fet el 2-0, que deixava el partit molt encarrilat.

El duel semblava sentenciat però al minut 82 Marcel ha aconseguit retallar distàncies. Hi havia temps per pensar que l’empat era possible i els lauredians ho han buscat. L’Inter, però, s’ha solidificat en defensa i ha resistit. Així, ha pogut alçar el primer trofeu de la campanya. També, el primer de Fede a la banqueta.