L’Inter diu adeu d'Europa

Ha empatat a 1 contra el Cluj romanès en el partit de tornada de la segona ronda de la prèvia de la Conference League on tenia que remuntar un 3 a 0

Ildefons Lima ha vist la targeta vermella.

La proesa no ha estat possible per l'Inter Club Escaldes que ha empatat a 1 contra el Cluj romanès que arribava amb una còmoda avantatge de tres gols del partit anada d'aquesta segona ronda de la prèvia de la Conference League. El gol de Genís Soldevila en el minut 21 ha estat contrarestat pel rival de penal a l'inici de la segona meitat.

La remuntada estava complicada per l'Inter Club Escaldes. El 3 a 0 del partit d'anada ha estat una paret massa alta pel club escaldenc que, tot i això, ha sortit amb la voluntat d'intentar-ho. En el minut 16 ha estat a punt d'arribar el primer gol del partit quan Aridai ha botat un córner des del costat dret i la rematada de cap de Sacha Andreu ha sortit fora per ben poc.

Els millors minuts de l'Inter han tingut premi. En el 21, Genís Soldevila ha rematat des de la frontal de l'àrea petita una jugada assajada que ha començat amb un potent servei de banda fet pel central Chete i que ha pentinat de la Torre. Era l'1 a 0 i els blaus i negres es donaven llicència per somiar. De fet, els escaldencs han tingut opcions per ampliar l'avantatge en el marcador, però el porter i la manca d'encert ho han evitat.

Amb l'1 a 0 i la sensació que podia haver estat més àmplia la victòria momentània s'ha arribat al descans. A la represa, però les coses s'han torçat. L'àrbitre, en el 51, ha assenyalat penal per una topada de Chete amb un atacant on, a més, Ildefons Lima ha estat expulsat en veure la segona targeta groga per protestar. Els romanesos ho han aprofitat per fer l'empat. Amb 10 homes, a l'Inter li ha costat més tenir el control del partit i no ha arribat amb tanta assiduïtat ni claredat com la primera. Alguna han tingut, però el desavantatge global en l'eliminatòria ha estat una llosa massa gran.

Amb aquest 1 a 1, l'Inter Club Escaldes s'acomiada de les competicions europees per aquesta temporada. En total han estat quatre partits entre la prèvia de la lliga de campions i la de la Conference League amb un balanç d'una victòria, un empatat i dues derrotes.