Impugnada la controvertida assemblea de la federació motociclista que va destituir el vicepresident

Tot i que la presidenta de l’entitat s’havia compromès a fer arribar a tots els assistents que ho volguessin l’acta de la reunió, finalment el resum no ha aparegut

Una competició motociclista.
Una competició motociclista. FMA

La controvertida assemblea celebrada fa unes setmanes per la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) ja està formalment impugnada. El pas s’ha fet a Govern. Aquest divendres s’esgotava el termini per promoure la impugnació. I s’ha hagut de fer, segons les fonts, sense que s’hagi pogut tenir accés a l’acta de la reunió que va servir, de sorpresa, per destituir el vicepresident de l’ens, Xavier Crespo.

Justament, aquesta decisió, que suposadament es van manegar la presidenta, Natàlia Gallego, i l’altra vicepresidenta de l’FMA, Laia Clascà, sense que s’informés a ningú i menys encara es fes constar en l’ordre del dia, va ser la que va fer esclatar tot el rebombori, que ha portat una part dels associats, fins i tot en presència a la pròpia junta, a impugnar l’assemblea per obligar a què aquesta es torni a repetir.

Les fonts consultades han explicat que el compromís de Gallego era de fer arribar als assistents que ho volguessin o de presentar davant de Govern l’acta de la reunió. Aquest pas, però, no s’hauria fet. Amb tot, i perquè no es pugui donar per ‘consolidada’ l’assemblea i les decisions que s’hi van adoptar, s’ha procedit a formalitzar la impugnació.

Hores d’ara hi ha una clara pugna entre el sector liderat per l’actual presidenta, que vol mantenir la destitució de Crespo. I per un altre sector que, proper o no al despatxat vicepresident, consideren que Gallego no ha actuat bé en aquesta ocasió i que tampoc està dirigint amb encert l’FMA i que forçant la repetició de l’assemblea volen mirar de deixar-la en minoria per evidenciar que ha d’agafar la porta de sortida.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending