Ilde Lima rep el certificat com a ‘futbolista Guinness’

El defensa de l’Inter d’Escaldes és el jugador de futbol d'una selecció absoluta masculina que ha tingut una carrera internacional més llarga: 22 anys i 148 dies

El certificat recolzat en una de les fites frontereres.
El certificat recolzat en una de les fites frontereres. @ildelima6

Encara que ja fa uns mesos que se sabia, ara Ildefons Lima ha rebut el certificat oficial pel qual se l’acredita haver accedit al Llibre Guinness dels rècords pel fet de ser el jugador de fubol d’una selecció absoluta masculina que ha tingut una carrera internacional més llarga. En concret, ha estat 22 anys i 148 dies defensant la samarreta d’Andorra. El rècord formalment es va verificar el novembre passat.

Però ara el defensa de l’Inter d’Escaldes ha rebut el certificat que ho corrobora i ell mateix l’ha fet públic a través de les xarxes socials, on és un dels futbolistes del país més actius. En una pilada a Twitter, Lima agraeix el suport dels companys i els equips tècnics dels diferents clubs per on ha passat i que “m’han ajudat a fer possible” el rècord.

Ilde Lima ha estat força un rodamón del futbol, arribant a jugar a la segona divisió A espanyola. A banda de l’FC Andorra, l’FC Santa Coloma i l’Inter d’Escaldes al Principat, el defensa, màxim golejador també de la selecció andorrana, ha jugat en clubs espanyols (Espanyol, Sant Andreu, Polideportivo Ejido, Las Palmas o Rayo Vallecano) però també ha conegut ben de prop lligues de Grècia, Mèxic, Suïssa o Itàlia.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending