Iker Álvarez destaca en la victòria del Vila-real B que aconsegueix l’ascens a Segona

El porter ha tingut intervencions destacades en el matx dels groguets contra el Nàstic de Tarragona (2-0)

Iker celebra l'ascens amb els seus companys.
Iker celebra l'ascens amb els seus companys. CANTERA GROGUETA

El Vila-real B amb Iker Álvarez sota els pals ha aconseguit aquest dissabte l'ascens a la Segona Divisió A després de derrotar el Nàstic de Tarragona per 2-0 en un partit jugat a Balaídos. El porter andorrà ha estat determinant amb tres aturades a la primera part i una a la segona i el seu equip s'ha imposat amb dos gols de Jackson.

Fins a tres ocasions ha tingut el davanter del Nàstic Dani Romera per avançar els grana en la primera part. I en totes tres ha topat amb Iker Álvarez. A la segona part també ha neutralitzat una bona oportunitat de Ribelles, a la sortida d'un córner. Iker ha salvat amb una mà miraculosa. El filial del Vila-real, en canvi, gairebé ni ha inquietat el porter tarragoní Manu García en tot el primer temps.

L'ha tingut Migue Leal, en el minut 39, però el seu xut ha sortit fregant l'escaire. Els groguets n'han tingut prou amb la inspiració de Jackson, autor d'un doblet, per tombar els granes, que han acabat amb deu per l'expulsió en el temps afegit de Joan Oriol, exjugador del primer equip del Vila-real, per donar un cop de cap a un rival sense la pilota en joc. En els últims minuts, el Nàstic ha buscat amb insistència l’empat que hagués portat el partit a la pròrroga. Però han vist el seu somni trencat quan Nicolas Jackson ha fet el segon en el temps afegit i després d'una gran jugada individual.