Ibon Navarro deixa clar que no abandona el MoraBanc

L’entrenador ha deixat palès a les xarxes socials el seu compromís amb l’equip tricolor, desmentint així els rumors que el situaven com a candidat per ocupar la banqueta de l’Hereda San Pablo Burgos

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, en un dels partits amb públic previs a la pandèmia.
El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, en un dels partits amb públic previs a la pandèmia.

Ibon Navarro ha sigut subtil, però això no ha fet que el missatge sigui menys clar: es queda al MoraBanc. La publicació de l’entrenador a les xarxes socials ha arribat per desmentir els rumors que havien sorgit aquest matí, i que el situaven com a un dels principals candidats per ocupar la banqueta de l’Hereda San Pablo Burgos. La notícia sortia en alguns mitjans esportius de renom espanyols, però amb una simple imatge a les xarxes socials s’han deixat enrere els dubtes.

Aquest matí saltaven els rumors que Ibon es perfilava com al relleu principal de Zan Tabak al capdavant de la banqueta del Burgos. L’equip, que no està tenint una bona temporada, estaria buscant substitut, i l’entrenador del MoraBanc era el nom que més ressonava. De fet, s’ha explicat que fins i tot s’haurien iniciat els contactes entre ambdues parts per tal d’arribar a un acord, tot i que encara no hi havia res tancat.

Tot apuntava que es tractava de simplement rumors, però Ibon ha trobat la manera més efectiva de deixar clar que continua amb l’equip. A les seves xarxes socials ha compartit una imatge de la camiseta amb la qual va signar el seu contracte ara fa més d’any i mig, i que tenia durada fins al juny de 2022, tot i que no tenia clàusula de sortida.

 

Comentaris

Trending