Hans Beckin i José Díaz, entre els homes, i Wüst i Figueras, entre les dones, dominen l’Andorra Epic

La cursa BTT per etapes ha finalitzat aquest dissabte a la Massana amb una darrera etapa en categoria masculina molt emocionant, ja que una punxada ha posat en perill la victòria dels dos corredors del Buff Megamo

AE23 S4 CarlesIturbe 8088
AE23 S4 CarlesIturbe 8088 ANDORRA EPIC

Emoció fins al final a l’Andorra Epic Pyrenees. L’equip Buff Megamo, amb Hans Beckin i José Días, s’ha emportat la victòria però ha patit més del que s’esperava. Una punxada ha estat a punt de tirar per terra l’avantatge amb què afrontaven la darrera etapa. Finalment, però, s’han refet i han pogut pujar al calaix més alt del podi. La darrera jornada l’han guanyat Martin Frey i Simon Stiebjahn. Entre les dones, domini incontestable de Janina Wüst i Meritxell Figueras.

En concret, qui ha vist com la roda de la seva bicicleta rebentava ha estat Dias. Això ha fet que el tram final de la cursa agafés molta emoció, amb la pressió que exercien Frey i Stiebjahn, del Singer Racing. Finalment, però, la distància aconseguida en les tres etapes anteriors ha estat decisiva. Els dos vencedors finals han cedit 2 minuts i 17 segons, però en tenien 4 i 40 de coixí. El podi l’han completat Sergio Gutiérrez i Pau Marza.

Pel que fa a la cursa UCI femenina, Janina Wüst i Meritxell Figueras Garangou han completat la setmana triomfant. Quarta victòria parcial i, per tant, triomf en la cursa general. Les han acompanyat al podi el Mondraker Team i el protour BCN.

Etiquetes

Comentaris

Trending