Guerra a Twitter entre Aleix Espargaró i Kilian Folguera

La insinuació del ‘biker’ andorrà dels motius pels quals el pilot de Moto GP viu al Principat provoca una resposta poc esportiva del granollerí i un important rebombori a la xarxa

Kilian Folguera.
Kilian Folguera.

Guerra oberta a Twitter la que s’ha obert entre el ‘biker’ andorrà Kilian Folguera i el pilot de Moto GP resident Aleix Espargaró. L’intercanvi de piulades ha estat carregat de tensió i, també, d’algun comentari fora de lloc. Tot arran que el ciclista fes un comentari sobre els motius pels quals l’esportista català ha decidit viure al Principat, fet que va provocar la resposta del motorista en la qual l’ha acusat de fer “el ridícul” quan competeix a Catalunya.

Tot comença, de fet, arran d’una piulada que no és de cap dels dos sinó de Simon Patterson, conegut d’Espargaró, que ensenyava en una fotografia el seu sopar: una espectacular pizza que deixava clar que es menjaria a l’aire lliure. Espargaró la comentava en anglès, tot indicant que “encara hi ha gent que diu que estem a Andorra només pels impostos”.

Aquí és on apareix Folguera, amb una curta piulada. “Serà que estàs a Andorra per altres coses si...”, ha compartit. La resposta del pilot de Moto GP (des del 2004 a les diferents categories del motociclisme amb 267 grans premis disputats i cap victòria) ha estat, si més no, poc elegant . “Hahaha estic a Andorra per entrenar fort, cosa que hauries de fer tu i potser així deixaries de fer el ridícul a les copes catalanes”, li ha etzibat.

El ‘biker’ andorrà no s’ha mossegat la llengua a l’hora de respondre-li. “Jo faig bici perquè m’agrada, tinc altres prioritats com estudiar i formar-me (no sé si saps què volen dir aquests conceptes). Una abraçada”, ha piulat. Espargaró ha volgut dir la darrera paraula: “Jo crec que no m’ha anat malament la vida, però de fet tens raó, fas bé d’estudiar perquè pedalant ho tens complicat”.

La conversa, carregada de tensió, també ha generat reacció per part dels usuaris de les xarxes. Hi ha missatges de suport tant a l’un com l’altre. La polèmica, és evident, no ha deixat indiferents els internautes.

image0[164461]
image1[164462]

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending