El Govern referma el suport a la celebració dels Jocs dels Petits Estats l’any 2025

Espot i Riva traslladen al Comitè Olímpic Andorrà el desig que es formalitzi de forma oficial la petició per poder acollir l’esdeveniment, que s’havia de celebrar enguany i es va suspendre per la pandèmia

Una reunió anterior del patronat de la Fundació Jocs dels Petits Estats.
Una reunió anterior del patronat de la Fundació Jocs dels Petits Estats.

Andorra té la ferma voluntat d’organitzar els Jocs dels Petits Estats l’any 2025 i el Govern hi dona ple suport a la idea. Així s’ha traslladat des de l’executiu, en la reunió mantinguda pel seu màxim responsable, Xavier Espot, i la ministra d’Esports, Sílvia Riva, al patronat de la Fundació que ha d’encarregar-se de l’organització de l’esdeveniment esportiu. Així, es vol que el Comitè Olímpic formalitzi davant el COI la candidatura.

Cal recordar que els Jocs s’havien de celebrar enguany al Principat. En concret, del 31 de maig al 5 de juny. L’esclat de la pandèmia va canviar els plans. Tots els organismes i institucions implicats van entendre que seria molt complicat tirar endavant la cita i es va optar de forma consensuada per la seva suspensió. Ja llavors es va expressar el desig de traslladar-los al 2025.

Des del Govern s’ha transmès al COA una carta on es destaca que, al llarg dels darrers anys, Andorra ha anat rebent competicions esportives de primer nivell, tant a  l’època estival com hivernal. A banda, es recorda que la imatge del país sempre ha estat lligada a les  muntanyes, al món de la neu i de l’esport en general i que el país disposa de les instal·lacions de qualitat, en un entorn privilegiat. També es recorda que hi ha una important infraestructura hotelera per poder acollir les diferents delegacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending