Golejada d’Andorra per colar-se a la ronda principal del Preeuropeu sub-19 de futbol sala

Els joves jugadors d’Aitor García derroten per un contundent 7-1 a l’amfitriona San Marino i finalitzen la fase inicial amb un impol·lut tres de tres

Els jugadors andorrans han estat molt superiors a San Marino.
Els jugadors andorrans han estat molt superiors a San Marino. FEDERACIÓ DE SAN MARINO

La selecció andorrana sub-19 de futbol sala ha completat aquesta tarda el tres de tres. Els jugadors que entrena Aitor Garcia han acabat invictes la prèvia de la ronda principal del Preeuropeu de la categoria. Andorra ha aconseguit la classificació de la millor manera: golejant per 7-1 l’amfitriona San Marino, que si bé ha aconseguit reduir distàncies després dels dos primers gols tricolors, ha estat molt inferior durant tot el partit.

Andorra ja s’havia imposat a Gal·les (3-2) i Estònia (4-1) damunt el parquet del Multieventi Sport domus de Serravalle. Quedava tancar la classificació contra San Marino. I a fe de Déu que ho han fet. Sense pal·liatius. I és que Hugo Albino ha marcat el primer quan encara no s’havia arribat al minut de joc. Nil Manchado marcaria tres minuts després el primer del seu ‘hat trick’ particular. Cert que Cecchini ha retallat distàncies poc després. Però si hi havia algun dubt, Roc Torres ha fet l 3-1 quan els sanmarinesos encara no havien acabat la celebració del seu gol, per dir-ho d’alguna manera.

51658531692 147a405d92 o
El combinat andorrà abans d'iniciar el partit.

Nil Manchado a tres minuts del descans i després a deu minuts per al final, ha fet més gran encara el forat, que Guillem Jeanson i Adrià Blat, el capità del combinat andorrà, s’han encarregat d’acabar d’engrandir amb un gol cadascun. El 7-1 ha estat un senyal clar que Andorra no va de broma i que accedeix a la ronda principal del Preeuropeu amb totes les ganes de mirar de donar més d’una i de dues sorpreses.