Gina del Rio és segona a l’sprint júnior de l’OPA Copa d’Europa de Campra

Mario da Cruz acaba tercer a la cursa FIS de boardercross que s'ha disputat a Baqueira-Beret

Gina del Rio al podi.
Gina del Rio al podi. FAE

Aquest dissabte  s’ha disputat la primera cita del cap de setmana d’OPA Copa d’Europa a Campra (Suïssa), amb Carola Vila en sènior i Gina del Rio en júnior. Del Rio ha estat segona a la cursa sprint de la seva categoria. Vila ha acabat 23ena en una disciplina que no és la seva especialitat. La distància en les dues categories era d'1,4km sprint.

Gina del Rio ha tingut aquest dissabte una destacada actuació a una distància en què rendeix bastant bé. L’andorrana s’ha classificat per a les rondes finals i en semifinals fins i tot ha guanyat la ronda per davant de la italiana Nadine Laurent. 

A la final, Del Rio competia contra Laurent, la també italiana Iris De Martin, l’alemanya Katja Veit, la francesa France Pignot i la suïssa Siri Wigger. L’andorrana ha acabat segona amb 2.54.40, arribant juntament amb la italiana De Martin, que s’ha imposat a l’sprint (2.53.84). Tercera ha estat Nadine Laurent a quatre segons de Del Rio.

Per la seva part, Carola Vila, amb 3.10,03, ha finalitzat 23ena a la qualificació amb +14.16, i aquesta ha estat la seva classificació final a una cursa que, finalment, s’ha adjudicat la francesa Clemence Didierlaurent. Aquest diumenge, continua la competició, amb Carola Vila als 20km i Gina del Rio als 10km júniors.

D'altra banda, aquest dissabre s’ha disputat a Baqueira una cursa FIS de boardercross corresponent a la Copa d’Espanya, en la qual els tres representants andorrans han estat entre els millors. Ha destacat Mario da Cruz, tercer a la cursa masculina, mentre que en dones Elia Pascuet ha estat cinquena

Da Cruz ha entrat a les finals amb el segon millor crono. Després als vuitens de final s’ha imposat a la seva mànega, mentre que en quarts també ha estat primer del seu grup. En semifinals ha acabat segon per accedir a la final, on finalment ha estat tercer. La cursa ha estat per a Bernat Ribera, mentre que Álvaro Romero ha sigut segon.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending