La FIS convoca els quatre aspirants per als Campionats del Món d’esquí alpí a Portugal

La delegació andorrana ha visitat Vilamoura, on s’ha donat a conèixer els responsables de les inspeccions de les candidatures, les normes ‘fair play’ entre competidors i els espais de promoció del centre de congressos on tindrà lloc l’elecció a finals de maig del 2022

Una imatge de l'estada a Vilamoura, Portugal
Una imatge de l'estada a Vilamoura, Portugal

Andorra continua el seu procés com a candidat per acollir els Campionats del Món d’esquí alpí el 2027. Per primer vegada, els quatre aspirants s’han reunit a Vilamoura, a Portugal. Ha estat la Federació Internacional d’Esquí (FIS) qui ha fet la convocatòria per tal de donar a conèixer les persones que estaran all capdavant de les inspeccions de les candidatures de Crans Montana (Suïssa), Garmisch-Partenkirchen (Alemanya), Narvik (Noruega) i el Principat, entre els quals figura el director de la FIS, Philippe Gueisbuhler.

Durant tres dies, la delegació andorrana encapçalada pel director general de la candidatura, David Hidaglo, i el director d’’Hospitality’, Àlex Orúe han visitat les instal·lacions i els espais de promoció on tindrà lloc a finals del pròxim mes de maig el congrés anual de la FIS. Serà en aquest moment en el qual es produirà la votació de la seu dels mundials 2027 per part dels 17 membres de la federació internacional.

Durant aquesta estada a la localitat portuguesa, la FIS també ha traslladat les normes ‘fair play’ que hauran de seguir els candidats durant els mesos de promoció. Així com el calendari del pròxims passos, com per exemple la reunió de tardor que habitualment té lloc a Zurich, que se celebrarà el 28 de setembre, de forma telemàtica, i en la qual Andorra exposarà i rebrà una primera valoració de la seva proposta per part d’un comitè d’experts de la federació internacional.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending