Fèlix Álvarez continuarà quatre anys més com a president de la FAF

La candidatura de l’economista i exfutbolista ha estat l’única que s’ha presentat i aquest dijous en l’Assemblea General Electoral serà ratificat en el càrrec

Fèlix Àlvarez tornarà a ser escollit president de la FAF
Fèlix Àlvarez tornarà a ser escollit president de la FAF G. P.

Félix Álvarez continuarà quatre anys més al capdavant de la Federació Andorrana de Futbol. Aquest dijous se celebraran eleccions a l’organisme federatiu, però en haver-se presentat només una única candidatura, farà que l’economista de professió i exfutbolista segueixi quatre anys més.

Álvarez va accedir a la presidència enmig de l’Operació Cautxú, que investiga delictes econòmics i financers relacionats amb les subvencions de la UEFA i la FIFA. Unes eleccions, les del setembre de 2019 que van comptar amb dues candidatures. L’actual president es va veure les cares amb l’exseleccionador i tècnic de futbol sala Carles Riba, que als comicis només va rebre 6 vots per 21 del seu contrincant i vencedor. L’objectiu de la nova junta era ser més transparents i corregir les coses que s’haguessin pogut fer malament.

La candidatura que encapçala Fèlix Álvarez serà, pràcticament, la mateixa que es va presentar l’any 2019. L’acompanyaran Alfonso Martín i Ricard Tolosa com a vicepresidents, mentre que Anna Pazos, Marc Rodríguez, Josep Izquierdo i Josep Antoni Combarros.

La FAF celebrarà demà dijous l’Assemblea General Electoral a les 20 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores, en segona a l’Art Hotel. Un cop superat aquest tràmit es nomenarà, novament, Fèlix Álvarez com a president de la Federació Andorrana de Futbol.

Comentaris (6)

Trending