La Federació de Futbol busca el ple en el partit contra San Marino

Les entrades seran gratuïtes, prèvia reserva, i, seguint les mesures Covid, es confia poder tenir poc més de 2.000 aficionats a l’Estadi Nacional en un duel pel qual Fèlix Àlvarez vol treure pressió als jugadors

Fèlix Àlvarez tornarà a ser escollit president de la FAF
Fèlix Àlvarez tornarà a ser escollit president de la FAF G. P.

La Federació Andorrana de Futbol vol aconseguir la màxima presència de públic -dins les limitacions sanitàries- de cara al partit que el dijous disputarà la selecció contra San Marino. A ningú se li escapa que el nivell de tots dos combinats és similar i, per tant, es tracta d’una oportunitat difícilment millorable d’aconseguir incrementar el llistat de victòries oficial dels tricolors. Per això, s’han impulsat diferents accions per atreure aficionats al Nacional, tot i voler treure pressió als jugadors negant que se sigui favorit.

El duel es disputarà a les 20.45 hores i la FAF vol que la selecció tingui el màxim suport des de la graderia. Per això, no es cobrarà res per les entrades. Seran gratuïtes. Només cal un petit tràmit previ: demanar-les per internet amb les dades de les persones que assisteixin al duel. Les localitats, però, també es poden obtenir participant en un joc -senzill o no ja ho dirà cadascú que ho provi-, que s’ha instal·lat a la plaça del Poble amb l’objectiu, justament, de promocionar l’encontre.

Es tracta d’una porteria on s’ha de intentar col·lar la pilota en diferents forats. Qui tingui més encert (o sort) també podrà obtenir altres objectes de marxandatge de la selecció.

Fèlix Àlvarez, amb la porteria instal·lada a la plaça del Poble.
Fèlix Àlvarez, amb la porteria instal·lada a la plaça del Poble.

Pel que fa a l’aforament, se segueix la consigna del Govern, que marca un màxim del 70%. Això suposa, descomptant obligacions de la UEFA i altres compromisos, poc més de 2.000 entrades, entre les que es poden aconseguir gratuïtament i les que, organisme internacional mana, s’han de posar a la venda.

“És el primer partit en el qual podem tenir públic i ho volem aprofitar. El desig és intentar tenir l’aforament ple”, ha indicat el president de l’entitat, Fèlix Àlvarez. Sobre el partit, s’ha mostrat “confiat” en poder obtenir la victòria, ja que “l’equip està millorant molt els darrers anys”.

Tot i això, ha volgut treure pressió en un dels pocs duels on es podria pensar que Andorra surt al camp amb l’etiqueta de favorita. En aquest punt, Álvarez ha indicat que “això simplement ens ho dona jugar a casa però res més”. Al seu entendre, “afrontem un partit on l’altre equip està en les mateixes condicions que nosaltres; hem treballat bé i hem evolucionat, però també ho fan la resta de seleccions i, per això, es genera una incògnita”. També ha assegurat que “no detecto nerviosisme” i que, al seu entendre, “hem de sortir a jugar amb l’actitud que tenim sempre i els resultats arribaran”.

Etiquetes

Comentaris

Trending