L’FC Andorra tanca la cessió de Dani Morer

El lateral dret, format a la pedrera del Barcelona, arriba al Principat en préstec per part del Famalicao de la primera divisió portuguesa on la passada temporada no va tenir gaires oportunitats

El muntatge de benvinguda al nou jugador tricolor.
El muntatge de benvinguda al nou jugador tricolor.

El lateral dret Dani Morer ja s’ha convertit en nou jugador de l’FC Andorra. El futbolista arriba en qualitat de cedit pel Famalicao, de la Primera Divisió portuguesa, on va militar, sense gaire sort, la passada temporada. Aquesta incorporació demostra, novament, la confiança del club tricolor pels homes amb passat a la pedrera del FC Barcelona.

Morer va recalar al club blaugrana el 2009, provinent del Mataró. Va militar en les diferents categories fins a l’etapa juvenil. L’estiu del 2017 va fer el salt al Barcelona B, on ha disputat tres campanyes, amb un total de 42 partits i 2 gols entre Segona A (7) i Segona B (35 i 2).

La temporada passada va fitxar pel Famalicao. Va signar un contracte per cinc campanyes però en la primera no ha comptat amb la confiança del cos tècnic. Ha jugat molt poc. Tot just, set partits a la màxima categoria portuguesa. La situació no era més esperançadora de cara a aquesta campanya i se li ha buscat una sortida.

I aquesta és l’Andorra. El club tricolor ha arribat a un acord per aconseguir la seva cessió. D’aquesta forma reforçaria la defensa, en particular el lateral dret, justament una de les posicions més afectada per les baixes de Loureiro i Pau Martínez.

“És un jugador d’un alt nivell tècnic, com la majoria que surten del futbol formatiu del Barça, molt dinàmic i amb capacitat tant de recórrer el carril com per associar-se per dins”, ha volgut explicar el director esportiu tricolor. Jaume Nogués. Així, ha reconegut que “des de fa setmanes que estàvem interessats en ell i finalment s'ha donat l'opció per portar-lo”.

Comentaris

Trending