L’FC Andorra presenta Lizoain i anuncia vuit o nou incorporacions més

El director esportiu Jaume Nogués diu que el porter té un "categoria contrastada i un molt bon bagatge"

Comentaris

Lizoain i Nogués, aquest dilluns a l'Estadi Nacional.
Lizoain i Nogués, aquest dilluns a l'Estadi Nacional. BRU NOYA

L’FC Andorra ha presentat aquest dilluns el porter Raul Lizoain, una de les noves incorporacions. Durant l'acte, el director esportiu Jaume Nogués ha anunciat que hi haurà vuit o nou incorporacions més. "Som un club nou a la categoria i hem de vendre el nostre projecte. Volem portar les coses al nostre ritme". El club també està negociant amb diversos jugadors que abandonar el club. 

Nogués ha explicat que mentre formin part de la plantilla, els jugadors aniran a les estades de San Pedro del Pinatar i Torremirona.  "Se'ls tractarà com un més. És un tema de gratitud", ha afirmat. El nou porter, Raúl Lizoain ha indicat que tenia diverses ofertes però la més atractiva és la de l'Andorra. Sobre la negociació, Nogués ha destacat que "ho vam intentar molt aviat, vam parlar amb ell, i des de les primeres trucades ja hi va haver molt bona sintonia; fins avui que el presentem".

"He vist que és un club amb ambició i amb ganes de créixer. Va coincidir al Las Palmas amb l'actual tècnic, Eder Sarabia "i em va comentar coses molt positives del país i de l'equip". Diu que ve per aportar experiència i coneixement de la categoria i no li espanta la competència amb els altres porters de l'entitat com Vidal o Ratti. "Jo el que vinc és a lluitar per jugar i el primer que he de fer és competir amb mi mateix", ha assegurat.

En un altre ordre de coses, Nogués ha anunciat que ben aviat es donaran tots els detalls de les obres de l'Estadi Nacional que han de començar aquesta setmana.

Comentaris

Trending