L’FC Andorra manté el preu dels abonaments però incorpora tot de millores

El club tricolor juga aquest dissabte a la tarda un amistós contra la Montañesa a Nou Barris, a Barcelona

Una acció del darrer partit amistós contra el Martorell.
Una acció del darrer partit amistós contra el Martorell. FC ANDORRA

L’FC Andorra, que aquest dissabte juga contra la Montañesa, a Barcelona, ha anunciat les noves condicions dels abonaments de temporada, que mantenen els preus del curs passat però incorporen novetats i millores com per exemple poder veure per Internet gratuïtament tots els partits del que resta d’any. Es creen nous tipus d'abonaments i es lliguen al marxandatge. 

L’entitat que juga els seus partits a Prada de Moles, a Encamp, ha anunciat a més que mantindrà les tarifes dels seus abonaments però amb novetats i millores. D’entrada vol premiar la fidelitat d’aquells aficionats que renovin l’abonament amb una tarifa especial de 65 euros. Per aquells nous abonaments generals, el cost és de 80 euros. D’altra banda, el club mantindrà gratuït l’abonament infantil, permeten l’accés lliure als partits de casa als aficionats que siguin menors de 12 anys. Entre les novetats, l’abonament solidari tindrà un cost de 110 euros, dels quals 30 euros aniran íntegrament a la Creu Roja Andorrana. L’abonament internacional tindrà una cost de 100 euros i inclourà l’accés a dos partits de lliga a Prada de Moles (previ avís per correu a abonaments@fcandorra.com) i un samarreta tricolor de regal. I finalment, l’abonament juvenil-sènior, tindrà un cost de 60 euros i per aquells abonats que ja eren abonats la temporada passada i entren en la franja d’edat, tindrà un cost de 49 euros la seva renovació.

campanya web1       

Més novetats: el carnet virtual. Els abonats de l’FC Andorra es podran guardar l’abonament al Wallet o Passbook dels seus smartphones. L’FC Andorra, d’aquesta forma, vol refermar el seu compromís amb el medi ambient reduint la quantitat de plàstic que utilitza cada any. Una altra novetat és la col·laboració amb la plataforma Footters, la qual permetrà veure a tots els abonats del FC Andorra, els partits del primer equip tricolor des de casa fins de forma gratuïta fins a 01/01/2021. Tant si l’FC Andorra juga a casa com a fora, tant si es pot jugar amb públic o no, els abonats tindran tots els partits en un clic.

Tots els abonats de l’FC Andorra tindran un 10% de descompte en la compra del marxandatge oficial del club tricolor. Finalment, i com s’ha esmentat anteriorment, es creen tres noves modalitats d’abonaments: l’abonament juvenil-sènior, destinat als infants de 13 a 17 anys i a les persones majors de 65 anys; l’abonament internacional, per aquells seguidors del FC Andorra que viuen a l’estranger i no poden venir a Prada de Moles; i l'abonament solidari, el qual la persona que l’adquireix fa una donació de 30 euros a la Creu Roja Andorrana.

Amistós

Aquest dissabte l'equip que entrena Nacho Castro juga un amistós contra la Montañesa, que serà aquest dissabte a Nou Barris, a Barcelona. Aquest matx es disputarà a les 7 de la tarda i mentre que per als tricolors serà el tercer partit de la pretemporada, per al club barceloní tot just serà el primer. El matx podrà tenir públic. Però segons que ha anunciat la Montañesa, s’han de complir tot un seguit de requisits fixats per la Generalitat. Així, en accedir al recinte futbolístic es prendrà la temperatura. Cal dur mascareta, mantenir la distància social i firmar la declaració responsable. L’entitat adverteix que l’incompliment de qualsevol de les mesures sanitàries pot suposar la no entrada o l’expulsió del recinte.

Etiquetes

Comentaris

Trending