L’FC Andorra incorpora el porter Marc Vidal i es queda en propietat Manu Nieto

Format a les categories inferiors del Vila-real, arriba amb la carta de llibertat i signa per dues temporades mentre que el davanter ha rebut la carta de llibertat del Càdis i ha firmat un contracte fins el 2024

Marc Vidal.
Marc Vidal.

La direcció esportiva de l’FC Andorra ha anunciat la incorporació de Marc Vidal, de 22 anys, que arriba amb la carta de llibertat procedent del Betis Deportivo i signa per a dues temporades. D’aquesta manera, Vidal s’afegeix a la nòmina de porters amb la qual compta Eder Sarabia després del fitxatge ja anunciat de Raúl Lizoain del Mirandès. El club s'ga quedat en propietat Manu Nieto que estava cedit i a qui el Càdis li ha donat la carta de llibertat.

Marc Vidal (Vila-real, 14/02/2000) és un jove porter format a les categories inferiors del club de la seva ciutat natal, el Vila-real, i que la temporada passada va jugar a les files d’un altre filial d’un equip de primera divisió, el Betis. Amb el conjunt verd-i-blanc, Vidal va disputar 15 partits i l’afició tricolor el pot recordar del seu duel contra l’Andorra. De fet, el porter castellonenc va ser un dels destacats en la derrota del conjunt d’Eder Sarabia al camp del Betis Deportivo (3-2), evitant la reacció tricolor en el segon temps gràcies a un bon grapat d’intervencions salvadores. Vidal destaca per ser un porter modern, que domina totes les facetes i amb un gran capacitat de comprensió del joc. A més, té una gran qualitat tècnica amb la pilota als peus, una qualitat clau en l’estil de joc del tècnic Eder Sarabia.

Pel que fa a Manu Nieto, ha signat un contracte que el lliga a l'FC Andorra fins l'any 2024, La temporada passada va marcar quatre gols i va disputar 26 partits, 25 de Lliga. El Càdis, el club que l'havia cedit a l'Andorra es reserva un percentatge d'una futura venda.

Comentaris (1)

Trending