L’FC Andorra es marca “el repte especial” de millorar en la finalització de les jugades

Eder Sarabia i els jugadors consideren que aquest és el punt que els va fer perdre a Vila-real, tot i que el tècnic també lamenta el gol “claríssim” anul•lat incomprensiblement per l’àrbitre a Molina

Vilanova pressiona Jackson quan aquest intenta controlar una esfèrica.
Vilanova pressiona Jackson quan aquest intenta controlar una esfèrica. VILA-REAL CF

La derrota contra el Vila-real B ha deixat tocada la plantilla i el cos tècnic tricolor. La sensació, però, és similar a la de partits anteriors. Novament es torna a fallar en el darrer tram del camp. Així ho han indicat tant el tècnic, Eder Sarabia, com el lateral Martí Vila. L’entrenador basc, a més, lamenta el gol “claríssim” anul·lat a Molina, que assegura, podria haver canviat el partit.

Sobre el duel contra el filial groguet, Sarabia ha apuntat que “hem tingut el control més que ells en un partit interessant. El problema, en canvi, és que “han estat més encertats que nosaltres sobretot en els darrers metres”. Al seu entendre, “hem fet moltes coses bé, però tenim el repte especial de millorar en el darrer terç de camp i ser més eficaços amb tot el que generem”.

Per la seva banda, Martí Vila ha remarcat també les moltes “fases del partit on tot estava igualat” i ha defensat que “hem competit bé davant un gran rival”. Admet, però, que s’ha fallat en algunes passades quan “sabíem que les nostres pèrdues els podrien fer sortir ràpid i ser verticals per crear ocasions”. De cara al futur, la solució, al seu entendre, és “intentar crear noves ocasions i aprofitar-les millor”.

Sarabia, per a qui “hem compromès molt un gran equip i ens ha faltat estar fins al darrer moment”, també ha lamentat la decisió arbitral d’anul·lar el gol de Molina aconseguit en un servei de córner. Les imatges de televisió, tot s’ha de dir, generen molts dubtes, ja que no es veu que hi hagi cap acció punible. “És un gol claríssim. Millor mossegar-me la llengua. Ens pita falta quan és una jugada que canvia totalment el partit”, ha afirmat.

Comentaris

Trending