L’FC Andorra buscarà jugadors amb un draft

El club tricolor cerca futbolistes pel primer equip, el filial de Tercera Catalana i el juvenil A amb uns entrenaments que es faran de l’1 al 3 d’agost

Imatge promocional del draft.
Imatge promocional del draft. FC Andorra

L’FC Andorra impulsarà un draft per trobar jugadors pel primer equip, el filial i el jugador. Es farà de l’1 al 3 d’agost i estarà dirigit a futbolistes nascuts a partir de l’1 de gener del 1996. La direcció esportiva del club tricolor farà un seguiment de les sessions i es valorarà quins dels participants poden incorporar-se a la disciplina de l’entitat, en alguns dels tres equips.

Des de l’Andorra es vol recordar que sempre ha demostrar que “vol construir un projecte futbolístic a tots els nivells”, en el qual el futbol formatiu “és un element essencial”. Aquesta darrera temporada, el club tricolor ha consolidat els equips infantil, cadet i juvenil i ha celebrat l’ascens del filial al Tercera Catalana. Es tracta, asseguren, d’un “fet que demostra l’aposta ferma del club tricolor per les categories inferiors”.

El Draft FC Andorra 2020 forma part del procés de captació de jugadors i detecció de talents. Consisteix en sessions d’entrenaments dirigides pels tècnics del club i està obert a tots els jugadors que per les seves aptituds puguin convertir-se en futbolistes professionals. En concret, es busquen efectius pel primer equip, el filial i el Juvenil A. Durant aquests entrenaments, que se celebraran els dies 1, 2 i 3 d’agost a Prada de Moles, la direcció esportiva del club observarà les evolucions dels jugadors participants i farà propostes als jugadors més destacats.

Per les despeses derivades de l’organització, així com la logística del draft, els participats hauran d’abonar un import que variarà entre els 50 i els 100 euros en funció de l’any de naixement. Les inscripcions es faran a través de la pàgina web del club tricolor.

Etiquetes

Comentaris

Trending