La fatiga deixa Cande Moreno lluny de la zona de punts a Crans Montana

L’esquiadora andorrana acaba en el lloc 44è en la prova de la Copa del Món de velocitat en la disciplina de descens

Cande Moreno durant el descens de velocitat.
Cande Moreno durant el descens de velocitat. MICHEL COTTIN / AGENCE ZOOM

Crans Montana (Suïssa) és l’escenari de la Copa del Món de velocitat en la disciplina de descens. L’esquiadora andorrana Cande Moreno ha disputat avui la primera cursa, en la qual ha finalitzat en el lloc 44, molt lluny de la zona de punts. La fatiga acumulada li ha passat factura.

L’andorrana ha lluitat la cursa tot i no estar en les millors condicions. Finalment ha estat 44ª amb 1.34.42, a 4.25 del millor registre, el de la guanyadora txeca Ester Ledecka. La 30ª posició que ha tancat la zona de punts ha estat per a la nord-americana Isabell Wright, amb +2.56 respecte a Ledecka.

Ara Cande Moreno torna a Andorra per descansar. L’esquiadora andorrana ha explicat que “la carrera ha sigut complicada. Ja sabia que ho seria perquè portava dos dies d’entrenaments on les meves sensacions no han sigut les millors, més que res perquè porto fatiga acumulada i em noto molt cansada. A més, estic una mica malalta  i se m’ha acumulat una mica”

Moreno ha estat a punt de no sortir ni tan sols a competir però ha decidit “córrer al final per intentar-ho un cop més, però he anat molt al límit a alguns llocs, als salts he tingut algun problema i en general les sensacions han sigut dolentes perquè físicament no estic bé, necessito un dies de descans. Tornem cap a casa, així puc descansar i preparar bé les finals de la Copa d’Europa”.

Etiquetes

Comentaris

Trending