La Fandkarate, present al Training Camp de Madrid

Sandra Herver, que entrenarà amb competidors de diversos països, serà la representant andorrana

Sandra Herver.
Sandra Herver. Fandkarate

Posada a punt de Sandra Herver aquest mes de setembre, ja que participarà al Training Camp de Madrid, amb l’objectiu d’estar preparada per a les competicions d’aquest mes d’octubre. L’estada servirà a la representant andorrana per entrenar amb competidors provinents de diversos països.

Aquests propers dies 15, 16 i 17 de setembre, la Federació Andorrana de Karate (Fandkarate) estarà present al Training Camp d’Arganda del Rey (Madrid) que imparteix Ivan Leal, l’actual seleccionador de Kumite sènior de la Reial Federació Espanyola de Karate (RFEK), juntament amb altres tècnics d’arreu del món.

En aquest Training Camp, Sandra Herver serà la representant andorrana, i estarà entrenant amb competidors provinents de diversos països, els quals estan preparant el pròxim mundial sènior que es durà a terme a Dubai.

En un comunicat fet públic aquest dilluns, la federació afirma que “per la nostra competidora és una estada molt interessant que forma part de la posada a punt per al proper mes d’octubre”, mes que donarà el tret de sortida al seu programa de competicions, després de tres anys sense poder competir (dos per lesions i un per la Covid-19).

Etiquetes

Comentaris

Trending