La FAF suspèn tota la jornada de la lliga de futbol arran de la nevada

L’ens federatiu descarta traslladar els partits al camp d’Alàs per evitar desplaçaments enmig d’una xarxa viària cada cop més complicada

El camp ben nevat.
El camp ben nevat. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha acordat aquest matí la suspensió de la totalitat de la jornada en les lligues nacionals de futbol, i especialment en la competició Multisegur, la primera divisió del futbol andorrà, arran de la intensa nevada que està caient al Principat i que fa impracticables els recintes esportius exteriors.

La FAF ha anunciat pels seus canals oficials que ha descartat també traslladar els partits al camp d’Alàs en un exercici de responsabilitat i per tal d’evitar desplaçaments en un dia que es preveu també molt complicat a la xarxa viària, atès que la neu està alterant la normal circulació, com a mínim, al conjunt del país.

Una nevada a Andorra la Vella durant l'hivern.

Relacionat

La nevada generalitzada fa acte de presència i comença a causar problemes a la xarxa viària

El principal plat fort d’aquesta jornada havia de ser, a les 13.30 hores, l’enfrontament entre l’Inter d’Escaldes i la UE Santa Coloma, dos dels grans aspirants al títol aquesta temporada. La FAF farà públic ben aviat la nova data per als enfrontaments que estaven previstos per aquest diumenge.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending