La FAF fa una aportació de 10.000 euros per a les víctimes del terratrèmol a Turquia i Síria

La donació, que es vehicula via UEFA, ha de servir per cobrir tasques de rescat i d’atenció sanitària als afectats pel sisme que va devastar la regió

Comentaris

Efectes del terratrèmol que fa devastar la zona sud de Turquia i el nord de Síria.
Efectes del terratrèmol que fa devastar la zona sud de Turquia i el nord de Síria.

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha fet una aportació de 10.000 euros per ajudar els afectats pel terratrèmol que, ara fa tres setmanes, va devastar grans zones del sud de Turquia i del nord de Síria. La donació s’ha efectuat a través de la UEFA i ha de servir per cobrir despeses de tasques de rescat i d’atenció sanitària. La situació, es recorda des de l’entitat, encara s’ha agreujat més arran d’un nou sisme el passat dilluns.

L’aportació, de 10.000 euros, es fa per donar suport a la zona, que va patir un brutal terratrèmol de 7,4 graus en l’escala de Richter el passat 6 de febrer. La donació es farà via UEFA i ha de servir ajudar tant en tasques de rescat com en l’atenció sanitària i psicosocial entre les víctimes. També es destinarà per a cobrir despeses bàsiques i altres necessitats dels milers de persones que s’han quedat sense llar en ple hivern.

Cal recordar que el sisme ha estat un autèntic desastre. El nombre de morts ja supera els 50.000 i gran part dels habitatges de la zona afectada han quedat destruïts. La iniciativa de la FAF se suma a les impulsades per altres federacions europees, sota el lideratge de la UEFA.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending