“Extremadament tranquils” a l’FC Andorra malgrat la mala ratxa de resultats

Jaume Nogués afirma que els resultats tornaran a arribar durant la presentació de l’únic reforç d’hivern, Álex Valle, que assegura que “m’adaptaré bé”

Nogués, amb el reforç hivernal, Álex Valle.
Nogués, amb el reforç hivernal, Álex Valle. FC Andorra

La mala ratxa de l’FC Andorra preocupa, però sense perdre els nervis. Ho ha apuntat el director esportiu del club, Jaume Nogués, garantint que “estem extremadament tranquils” i deixant clara la confiança en el fet que “els resultats arribaran”. Així ho ha indicat durant la presentació oficial del reforç d’hivern, l’únic dels tricolors, Álex Valle. Nogués ha justificat haver optat per cobrir únicament la baixa de llarga durada de Martí Vilà. “Creiem que els que jugadors que tenim ens donaran molt més”, ha afirmat.

L’equip travessa segurament, el pitjor moment del campionat. Tres derrotes consecutives i només una victòria des de l’inici del 2023. Una situació que, no nega Nogués, fa que “estem preocupats”. Tot i això, matisa que “quan la dinàmica no és positiva has de tenir tranquil·litat, analitzar com venen donades les coses i com ha succeït”. I un cop feta aquesta feina, entén que “podem estar extremadament tranquils”.

De fet, el director esportiu tricolor ha volgut garantir que “amb el treball que s’està fent els resultats arribaran”. També ha trencat una llança pel tècnic, Eder Sarabia. “És el millor de la categoria i no canviarem el discurs perquè no haguem guanyat uns partits”, ha indicat. Aquesta confiança, de fet, es veu en la decisió de no recórrer en excés al mercat d’hivern. “El que cal és fer un bon grup i una bona plantilla a l’estiu. Estem a gust amb els jugadors que tenim, que tenen un bon nivell i pensem que ens poden donar més. Aquest seria el nostre millor mercat”, ha manifestat.

I, justament, es pot dir que si s’ha acabat fitxant algú al gener és per necessitat. Calia cobrir la baixa per lesió de Martí Vilà. I l’escollit ha estat Álex Valle. Era, ha assegurat Nogués, “la nostra primera i pràcticament única opció”. Per això, “estem molt contents”, ja que s’incorpora “un jugador d’enorme projecció ,que s’adapta al joc associatiu i té una enorme energia”. El director esportiu tricolor s’ha mostrat convençut que “ens donarà un plus”.

Per la seva banda, Valle, que ja fa dies que entrena amb la plantilla tricolor, ha assegurat que “m’adaptaré bé”, ja que “el joc és molt similar” al del Barça, on s’ha format -“un dels millors llocs del món”. Per això entén que “l’Andorra és una oportunitat”. Assegura que “he vingut sobretot a aprendre”, fet que li permetrà tenir “dos jugadors al davant que són molt bons”.

Álex Valle, amb la samarreta tricolor.
Álex Valle, amb la samarreta tricolor.

Comentaris

Trending