Esteve tanca els Mundials amb una 14a plaça als 50km mass start en clàssic

L’andorrà ha finalitzat la seva participació a la competició que s’ha celebrat a Eslovènia, a Planica, amb tres top15

Irineu Esteve durant la cursa als  Mundials de Planica
Irineu Esteve durant la cursa als Mundials de Planica Modica Nordic Focus

Els Campionats del Món d’esquí de fons de Planica (Eslovènia) han arribat al seu final amb la cursa de 50km mass start en clàssic i la 14ª posició d’Irineu Esteve, que tanca uns Mundials espectacular amb tres top15 després de la 12ª posició a l’skiathlon i la 7ª als 15km individuals.

Esteve ha finalitzat aquest diumenge la carrera de 50km amb 2h.04.07,9, a 2.37,7 del guanyador, que ha estat el noruec Paal Golberg. Novament, ha estat un dia dominat pels noruecs, finlandesos i suecs. La cursa ha començat compacta però a poc a poc un grup de 34 unitats ha obert un espai deixant al darrere els primers corredors. Al grup capdavanter hi era Irineu Esteve, que fins i tot se situava entre les primeres places en els primers quilòmetres de la cursa.

Mica en mica el grup selecte anava reduint-se, fins quedar-se una desena de fondistes. Esteve es despenjava del ritme alt de cap de carrera però sempre es mantenia entre els 20 primers. Finalment, a la part final ha tornat a rendir a un bon nivell i ha acabat en la 14ª posició.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending