L'esquiador Bartumeu Gabriel, primer al gegant dels Nacionals Júniors italians

Íria Medina ha aconseguit la segona posició a la categoria femenina de la cursa de San Giovanni di Fassa

Comentaris

Bartumeu al podi de San Giovanni di Fassa
Bartumeu al podi de San Giovanni di Fassa FAE

Bartumeu Gabriel ha aconseguit una primera posició a l’estació de San Giovanni di Fassa, que ha acollit un gegant dels Nacionals Júniors italians.  Després de dominar les dues mànegues, l’andorrà s’ha consolidat com a guanyador. Respecte a la categoria femenina, Íria Medina ha acabat segona, després de pujar quatre posicions, millorant els resultats de la primera mànega.

L’andorrà, Bartumeu Gabriel, ha guanyat la cursa amb un temps d'1.43.39., després de dominar completament la primera mànega i obtenir el segon millor temps a la següent. A més, l’esquiador ha aconseguit millorar els seus punts FIS, marcant 42.88, mentre que a l’última llista publicada hi tenia 43.51.

Per altra banda, a la categoria femenina, Íria Medina ha aconseguit una segona posició amb un temps final d’1.47.75, a 1.44 de la vencedora, la italiana Patrizia Gasslitter. L’andorrana havia estat sisena a la primera mànega, però ha aconseguit pujar quatre posicions a la cursa. Medina també ha millorat els seus punts FIS, marcant 58.46, respecte als 63.55 que s’hi mostraven a l’última llista publicada.

Etiquetes

Comentaris

Trending