“Esperit Skimo”, el curtmetratge que reflecteix la passió per l’esport

L’equip, conjuntament amb Montpackers, ha contat en uns pocs minuts la seva essència i com va néixer

Un clip del curtmetratge Esperit Skimo
Un clip del curtmetratge Esperit Skimo

“Skimo és més que una prova esportiva, hi ha molt més al darrere”, començava la presentació d’aquest curtmetratge. La idea surt per a donar a conèixer més sobre aquest esport que cada vegada guanya més adeptes a Andorra. Montpackers, l’empresa que ha creat una app per compartir informació sobre el temps i les rutes de muntanya, ha sigut la principal col·laboradora per a portar endavant aquest projecte.

Des del principi, Andorra Skimo i Montpackers han estat forçament units, i ara aquesta col·laboració es veu reflectida a les imatges que es mostren al curtmetratge “Esperit Skimo”. El nom s’ha escollit a la perfecció, perquè el que mostra aquest vídeo no és més que allò que forma l’esport i que tant apassiona a qui el practica. Mitjançant les veus dels caps d’ambdues entitats i esportistes i aficionats es va teixint la història, des dels seus inicis, fins a l’actualitat.

Així, comença explicant com neix Skimo, “amb la idea d’unir Naturlàndia amb Grandvalira”. I a partir d’aquí, com es senten les persones que s’han implicat en aquest esport, que el practiquen contínuament i que, fins i tot, hi dediquen gran part de la seva vida. “Amb l’Skimo mostrem una Andorra que molta gent, fins i tot del país, no coneix”, s’apunta al curt. A la presentació també hi ha estat telemàticament l’encarregat de crear el vídeo i agafar les imatges, “havia estat altres vegades al principat, però he vist coses que no imaginava”, ha assenyalat.

Comentaris

Trending