L’espectacle de l’Andros torna al circuit del Pas de la Casa

Aurélien Panis (Elit Pro) i Margot Laffite (Elit) protagonitzen un cap de setmana espectacular en les instal·lacions del port d’Envalira

El circuit del Pas va tornar a veure una gran competició.
El circuit del Pas va tornar a veure una gran competició. FOTOESPORT

L’espectacle de l’Andros, les curses sobre gel, sobre neu, han tornat a fer les delícies aquest cap de setmana al circuit del Pas de la Casa, que sempre evidencia sorpreses tant per als pilots com per als organitzadors. Les instal·lacions del port d’Envalira, on aquest cap de setmana han triomfat de ple Aurélien Panis i Margot Laffite, són molt estimades pels participants en aquesta competició.

L’Andorra del Trophée Andros 2022/23, s’ha dit, ha tingut en la categoria Elit PRO a Aurélien Panis com a gran protagonista, amb tot un recital en la segona jornada, guanyant totes les mànegues en les quals va competir. El guanyador del divendres va ser Christophe Ferrier, que va superar per la mínima al campió 2021/22, Jean B. Dubourg. En la categoria Elit, el nom propi a destacar va ser Margot Laffite que, amb el seu doble triomf, va demostrar que segueix en plena forma malgrat el pas dels anys.

ElitePROPodi24617
El podei de la categoria Elit PRO.

La inclusió del ‘jocker’, és a dir un lleuger canvi del traçat que cada pilot ha de superar una vegada de la disputa de les finals, va generar molts comentaris, uns favorables (pilots habituals del ‘rallycross’), uns altres no tant o directament en contra de la modificació, i la majoria acceptant que, sí és una normativa del reglament, caldrà respectar-la.

Cal destacar que  durant tot el cap de setmana el degoteig constant d’aficionats que van passar per les oficines del Circuit Andorra-Pas de la Casa per a comprar l’entrada al recinte. L’esmentat tiquet donava accés a l’interior del pàdoc, una opció que no van voler perdre’s la majoria dels desplaçats al port d’Envalira.

Etiquetes

Comentaris

Trending