L’equip d’esquí de fons prepara la primera cita de competició a Noruega

Irineu Esteve i Carola Vila disputaran a partir del dimecres el Blink Festival, de rollerski, a l’espera de seguir la preparació per a la temporada de neu

L'equip de fons, a Noruega.
L'equip de fons, a Noruega. FAE

L’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana (FAE) es troba a Noruega des de fa uns dies per continuar la preparació de cara a la pròxima temporada d’hivern. Irineu Esteve i Carola Vila, de fet, debutaran ben aviat en competició. De dimecres a dissabte disputaran les curses de rollerski del Blink Festival.

Els esquiadors andorrans van fer una primera estada a Font Romeu. La segona va ser a la Rabassa. Des del dia 24, juntament amb l’espanyol Imanol Rojo estan a Noruega. Allà preparen la seva primera cita competitiva.

El Blink Festival serà acollit per la localitat de Sadnes. Hi haurà una cursa de clàssic i una cronoescalada per als andorrans. Fins llavors, entrenen a Tonstad, a la regió de Sirdal, amb sessions de rollerski al circuit i amb tirades llargues. En els pròxims dies s’hi sumaran Gina del Rio i Quim Grioche.

La continuació de la pretemporada preveu uns mesos de setembre i octubre amb estades de neu en glaceres, però no es poden concretar les dates ni els llocs exactes perquè tot depèn de les possibles nevades que puguin millorar l’estat de les zones altes del Passo Stelvio, Ramsau o Val Celanes. Aquests, de moment, serien els llocs escollits per poder entrenar amb bones condicions.

Etiquetes

Comentaris

Trending