Enuig de Sarabia amb la plantilla: “Ens hem cregut molt bons per dos partits i ens hem equivocat”

El tècnic de l’FC Andorra llança un dur missatge als seus jugadors després del “desastre” de partit a Anduva i els recorda que “al futbol professional amb fer bones jugades no n’hi ha prou”

Sarabia, sobre la gespa d'Anduva.
Sarabia, sobre la gespa d'Anduva. FC ANDORRA

La derrota a Miranda de Ebro ha fet mal a l’FC Andorra. I al seu entrenador, Eder Sarabia, va empipar-lo. I molt. El tècnic tricolor no va dubtar a qualificar el partit com a “un desastre absolut” i va enviar un clar missatge als jugadors: “Ens hem cregut molt bons per guanyar dos encontres i ens hem equivocat”. Per això, ha reclamat més “responsabilitat” als seus jugadors i els ha advertit que “amb passades i amb fer quinze bones jugadores al futbol professional no n’hi ha prou”.

L’enuig de Sarabia era evidentíssim en la roda de premsa posterior al partit. “Ha estat un desastre absolut”, va assegurar, a la vegada que qualificava de “vergonya” la primera meitat. Especialment, criticava que els seus jugadors no havien “entès res”, ja que “intentàvem tota l’estona sortir en curt i perdíem cada vegada la pilota”. Per això, ha deixat clar que “aquest no és el camí”. Al contrari, “cal posar-se les piles i espavilar”.

Durant el primer temps, el Mirandés ha estat superior a l'Andorra.

Relacionat

La feblesa en defensa i les errades en sortida de pilota condemnen l’FC Andorra en un final de bojos

La millora al segon temps va semblar que podia arribar a evitar la derrota. I, de fet, es va empatar a 3. I, a partir d’aquí, un nou desastre, amb el 4-3. Sarabia ha reconegut que “va ser un gran gol”, però ha carregat contra l’actuació dels seus homes en la jugada. “Era la vintena pilota que perdia Álex Calvo i cal defensar més, Jandro ha d’estar més a prop dels centrals i Álvaro, que està més fresc, també ha de defensar. Ningú ha tingut raça”, ha lamentat, tot culminant que “el que passa prèviament a aquest gran gol no pot passar.; el futbol professional requereix una responsabilitat un compromís i un enteniment”.

Per això, ha advertit que cal millorar, i molt, de cara al futur. “Si no posem més, no ens donarà ni individualment ni col·lectivament”, ha apuntat. Per això, reclama que “ens hem d’espavilar en certes coses”. I com a exemple ha volgut posar el mateix Mirandés: “ells ens menjaven quan anaven a l’home i ens guanyaven totes les segones jugades”.

Sarabia no ha negat que, al seu entendre, “ens hem cregut molt bons per guanyar dos partits i ens hem equivocat”. Per això, remarca que “necessitem gent que llegeixi el partit i que prengui decisions; ens hem de posar tots les piles”. I avisa que, malgrat l’estil que vol imposar, “no som tan bons per jugar totes les pilotes i oblidar-nos d’altres coses”.

Comentaris

Trending