Les entrades del V Trofeu d’Encamp de bàsquet ja estan a la venda

El MoraBanc Andorra es veurà les cares amb el Limoges el 24 d'agost, mentre que l’altre partit enfrontarà el Barça femení contra el Cadí La Seu el dia 31

Cartell del V Tofeu d'Encamp
Cartell del V Tofeu d'Encamp

El Complex Esportiu i Sociocultural viurà dos grans partits de bàsquet per celebrar la cinquena edició del Trofeu d’Encamp. El 24 d’agost es disputarà un clàssic entre el MoraBanc Andorra i el Limoges, mentre que una setmana més tard es veuran les cares el Barça femení i el Cadí La Seu. Les entrades ja estan a la venda.

El MoraBanc Andorra disputarà el seu primer partit de pretremporada en l’any del retorn a l’ACB el dijous 24 d’agost. Ho farà coincidint amb el primer partit de la cinquena edició del Trofeu d’Encamp contra el Limoges (20.00 hores).

El dia 31 tindrà lloc el segon partit, de categoria femenina, la novetat d’enguany, entre el Barça CBS, que per segona vegada farà estada de pretemporada a Encamp i el Cadí la Seu, un dels equips amb més trajectòria a la Lliga Endesa.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través del web comuencamp.ad. El preu és de 15 euros per l’entrada conjunta dels dos partits i 10 euros si s’agafa entrada individual per a cada partit. Com en les edicions anteriors, la recaptació de les entrades anirà íntegrament destinada a Càritas d’Encamp per desenvolupar projectes solidaris.

Comentaris

Trending