Ensurt al Rally Andorra per l’incendi d’un dels clàssics al coll d’Ordino

L’incident ha passat a 3/4 de 2 de la tarda i malgrat els danys causats al vehicle afectat s’ha mirat que el certamen mantingués el glamur fins al final

Una imatge del ral·li.
Una imatge del ral·li.

L’incendi d’un vehicle clàssic participant en la 51a edició del Rally Andorra promogut per l’Automòbil Club i organitzat per Fullslip ha causat un enorme ensurt en el certamen, que és una de les moltes activitats relacionades amb el món de l’esport que se celebren aquest cap de setmana al Principat. Sortosament, més enllà dels danys materials no s’ha hagut de lamentar cap més incidència.

La falla que ha originat la crema de l’automòbil i una enorme fumera que s’ha vist des de diversos punts de les Valls del Nord ha succeït uns minuts abans de les 2 de la tarda i ha succeït a la carretera del coll d’Ordino, que s’havia tancat justament per permetre el pas de la caravana clàssica del ral·li. Els bombers s’han hagut de mobilitzar per apagar el foc.

WhatsApp Image 2022 09 17 at 21.32.30
Una imatge del lliurament de premis.

L’incident, però, no ha aconseguit espatllar la celebració automobilística, que reunia diversos pilots històrics i que ha transcorregut per diverses carreteres del país i que tenia com a epicentre logístic l’aparcament de Prada Casadet, l’espai que queda en front de l’edifici administratiu de Govern. Allí ha estat on aquest vespre s’ha celebrat la cerimònia de lliurament de premis.

Comentaris (4)

Trending