En marxa el canvi de gespa als camps de la FAF a la Margineda

Era una actuació prevista fa uns tres anys i que va quedar en l’aire perquè el tapís que anava destinat a les instal·lacions federatives es va ‘desviar’ a petició de Govern cap a l’Estadi Nacional

Les màquines retirant la gespa d'un dels camps de la Margineda vistos a través del reixat que protegeix el recinte.
Les màquines retirant la gespa d'un dels camps de la Margineda vistos a través del reixat que protegeix el recinte.

Els treballs per canviar la gespa als camps d’entrenament -que acullen també partits oficials- que la Federació Andorrana de Futbol (FAF) té a la Margineda, en concret a la Borda Mateu, ja s’han iniciat. Amb la finalització de les principals competicions futbolístiques i, per tant, amb la davallada de l’activitat, es procedeix a dur una intervenció que ja fa temps que s’hauria d’haver dut a terme. Cal retirar l’actual tapís i substituir-lo per un de nou.

Més o menys, ja fa tres estius que l’operació que ara es du a terme s’hauria hagut de realitzar. Però llavors, la intervenció es va aturar. La gespa que ja tenia en estoc, per dir-ho així, la FAF, va ser requerida pel ministeri d’Esports per fer canvis urgents a l’Estadi Nacional i poder afrontar els compromisos internacionals que hi havia previstos. I que perillaven pel mal estat del tapís de l’antic camp del Consell.

Malgrat que els camps de la Margineda també tenien la gespa més que amortitzada, es va prioritzar l’Estadi Nacional i es va fer un conveni en virtut del qual el Govern assumia el cost dels materials necessaris per fer els canvis que ara s’estan realitzant.

Comentaris (4)

Trending