Embargats els béns del club de futbol Lusitans per un deute amb un ex-tècnic

La Batllia va confirmar el desembre passat que l’entitat, que ha tingut múltiples fronts oberts, devia com a mínim 10.500 euros a Ricardo Soares

El Lusitans fa anys que arrossega problemes.
El Lusitans fa anys que arrossega problemes. ARXIU

Ni és la primera saig que embarga, ni és el primer embargament que sofreix el Futbol Club Lusitans. I tot i que l’entitat esportiva ha tingut diversos conflictes amb jugadors i tècnics, especialment per no pagar-los allò acordat i tampoc la cobertura sanitària, no són tants els que han dut a terme accions legals fins a les darreres conseqüències. L’ex-entrenador de l’entitat Ricardo Soares és un d’ells.

I és en virtut de la seva reclamació judicial, que va acabar amb una sentència condemnatòria, que la institució del saig ha dictat un nou embargament de béns i drets del club de futbol per poder cobrir els com a mínim 10.500 euros que Lusitans va quedar a deure a Soares. L’ordre d’embargament inclou també els interessos legals produïts d’ençà del 9 de gener del 2019, quan es va iniciar el procediment legal, i 1.105 euros més per les despeses d’execució.

Per tant, l’embargament travat, després que a final de l’any passat es reconegués que era totalment executiu i reconegut judicialment el deute reclamat per Soares a Lusitans, és per un muntant mínim d’11.605 euros. Per deutes menors amb jugadors, el club va tenir seriosos problemes amb els organismes futbolístics internacionals. També alguns proveïdors de l’entitat han instat els darrers anys reclamacions judicials contra Lusitans.

Etiquetes

Comentaris

Trending