Eloy Casals serà el director tècnic de la FAF

Una vegada ha decidit retirar-se de la pràctica activa del futbol, el fins ara porter de l’FC Santa Coloma agafarà la vacant deixada per David Rodrigo

Eloy Casals ha deixat la pràctica activa del futbol i s'endinsa del ple en el vessant tècnic.
Eloy Casals ha deixat la pràctica activa del futbol i s'endinsa del ple en el vessant tècnic. ARXIU

Ja immers en la dinàmica tècnica de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), una vegada ha decidit deixar la pràctica activa del futbol, Eloy Casals ha estat l’escollit per substituir David Rodrigo com a director tècnic de l’ens futbolístic. La decisió està presa fa dies, però l’anunci oficial no es farà fins aquest dimecres. El nom de Casals ha fet un ple consens entre els components de la junta a banda de tenir molt suport entre els diferents tècnic que ja formen part de l’ens.

Fa poques setmanes va anunciar formalment que penjava els guants. Eloy Casals ha estat el porter les darreres vuit temporades de l’FC Santa Coloma. Al Principat hi va arribar després de passar per les files de l’FC Alcarràs, el CF Balaguer o el CF Sporting Mahonés. Ha estat prop de vint anys sota els pals i a la mateixa vegada dirigint a la banqueta, des d’equips de nens fins a les categories inferiors de la selecció andorrana, com ara la sub-17 i la sub-21.

Ha estat el fet de conèixer l’engranatge federatiu i la bona sintonia que té en la majoria de components de l’equip tècnic de la FAF el que ha fet decantar la balança en el seu favor, tot i que no hi havia gaire opcions més. Si no hagués estat designat secretari d’Estat Justo Ruiz, i David Rodrigo hagués fet igualment el salt a la secretaria general de la federació potser hauria pogut ser una opció. Casals, però, serà anunciat formalment aquest dimecres com a director tècnic sense oposició i amb consens total.

Etiquetes

Comentaris

Trending